Ειδήσεις

Επέκταση της συνεργασίας του νερού Θεόνη με γνωστό S/M


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, μετά την επιτυχημένη πορεία του σε 26 σουπερμάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Θεσσαλία, Λαμία και Πάτρα, διευρύνει τη συνεργασία του και με τα υπόλοιπα καταστήματα του Ομίλου.

Σχεδιάζοντας με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα την παρουσία του στην ελληνική αγορά, το νερό Θεόνη έρχεταικοντά σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνηαναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1100μ στην οροσειρά των Αγράφων. Η μοναδική τουγεύση και σύνθεση οφείλεται στο γεγονός ότι εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα, από την οποία αναβλύζει, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες, φτάνοντας στο ποτήρι του καταναλωτή χωρίς αλλοιώσεις στηφυσική του γεύση.

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων μπάσκετ 2017
Επόμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στην έναρξη των Καραϊσκακείων