Ειδήσεις

Πρωτάθλημα ανεξαρτήτων ομάδων μπάσκετ 2017


Η ομάδα της Αστυνομίας κατέκτησε τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος ανεξαρτήτων ομάδων καθώς επικράτησε των Μηχανικών με 47 – 44 μετά από έναν  συγκλονιστικό αγώνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας.

Ο τελικός κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο

των πολλών φίλων του μπάσκετ που βρέθηκαν στο κλειστό αψηφώντας τη ζέστη και την ώρα διεξαγωγής του .

Η ομάδα της Αστυνομίας με πιο ψύχραιμες επιλογές και καθαρό μυαλό στο τέλος ήταν αυτή που πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού τουρνουά παρ όλη τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλλαν οι Μηχανικοί .

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε με το σκορ στο 45 – 44 η ομάδα των Μηχανικών είχε την τελευταία επίθεση του αγώνα αλλά δε κατάφερε να ευστοχήσει καθώς χρεώθηκε με βήματα .

Τα δεκάλεπτα : 11 – 16 , 21 – 24 . 39 – 33 , 47 – 44 .

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ :Πετράκης,  Χονδρόπουλος, Μακρής, Αποστολός, Καραγιάννης, Σβερώνης, Αναστασίου, Κυρίτσης, Χατζηγιάννης, Παπανικολάου, Τασιόπουλος, Μπελάγιας .

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ : Αλεξάκος   Μαυρατζάς,  Τσιλίκας,  Σακκελαρίου, Παίδας, Βαγενάς, Ψηφής, Μολοσιώτης, Γκαρίνος, Αρσενίου, Αποστολόπουλος, Χαλιμούρδας.

Μετά το τέλος του τελικού έγινε η απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους δύο φιναλίστ από τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Μιχάλη Τάντο .

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Λίμνης Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Επέκταση της συνεργασίας του νερού Θεόνη με γνωστό S/M