Επίσκεψη του κ. Σ. ταλιαδούρου σε Δ.Δ. του δήμου λίμνης Πλαστήρα


 Ο Βουλευτής και τ. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος ξεκινώντας τις επισκέψεις του σε ορεινά Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού μας, επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο, 8-10 Ιουλίου, τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, Μεσενικόλα, Μορφοβούνι, Φυλακτή και Πεζούλα ενώ παρέστη και στην εορταστική εκδήλωση για τα «Μυρίνια», στη Μυρίνη Καρδίτσας.

 Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να ακούσει τις απόψεις και τις ανησυχίες τους, να μοιραστεί τα προβλήματα και τις αγωνίες τους.

Στις συζητήσεις αυτές ο κ. Ταλιαδούρος αναφέρθηκε στην αποτυχημένη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, στη μηδενική απόδοση της στην εφαρμογή της πολιτικής της και στα νέα σκληρά, επώδυνα και άδικα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος τόσο για τη μεσαία τάξη όσο και για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Μέτρα, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θα συντρίψουν την μεσαία τάξη και θα αποτελειώσουν τους φτωχότερους.

Αντιθέτως, ο κ. Ταλιαδούρος είπε, ότι «η Ν.Δ. δικαιώνεται εκ του αρνητικού αποτελέσματος του κυβερνητικού έργου, αφού διατύπωσε τη διαφωνία της με την κυβερνητική πολιτική από πέρσι, προτείνοντας μια άλλη πολιτική διεξόδου από την κρίση. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. , Αντώνης Σαμαράς, πρόσθεσε, κατέθεσε ένα άλλο μείγμα πολιτικής, με προτάσεις συγκεκριμένες και υπεύθυνες και μέτρα σαφή και κοστολογημένα. Μια πολιτική που παράλληλα με τη σταθεροποίηση και χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τους δημοσιονομικούς στόχους ενισχύει πρωτίστως την ανάπτυξη. Ενισχύει την επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και τον ανταγωνισμό και τονώνει την πληγωμένη περηφάνια και αισιοδοξία της ελληνικής κοινωνίας. Στόχοι απαραίτητοι για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Όπως δε, χαρακτηριστικά είπε «μια τέτοια πολιτική υπάρχει και είναι αυτή της Ν.Δ.»

Προηγούμενο άρθρο 14η & 15η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Παλαμά