14η & 15η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο Δημαρχείο Καρδίτσας


 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε Ειδική Συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 15 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μμ, με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης το παρακάτω:

 Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση απογραφής περιουσίας του Δήμου Καρδίτσας και ισολογισμού έναρξης 1ης Ιανουαρίου 2011 (εισηγητής:Απ. Πολύζος, ορκωτός λογιστής)

Κοινοποίηση

1. Νομικό Σύμβουλο Δήμου Καρδίτσας

2. Προϊσταμένους Διευθύνσεων Δήμου

3. Προϊσταμένους Τμημάτων Δήμου

4. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων

5. Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Δημοσίευση

http://www.karditsa-city.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

                                       15η συνεδρίαση

          Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 2 & 6 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος, που θα γίνει στις 15 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 8 μμ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επικύρωση των Πρακτικών της 12ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7-6-2011 (εισηγητής: Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου)

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 4ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικ. έτους 2011 (εισηγητής: αντιδήμαρχος Στ. Παπαγεωργίου)

3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή ποσού 58.012,85 € προερχόμενο από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας (εισηγητής: αντιδήμαρχος Στ. Παπαγεωργίου)

4.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό ορίων και θέσεων των πωλητών Λαϊκής Αγοράς (εισηγητής: αντιδήμαρχος Στ. Παπαγεωργίου)

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή όρων ένταξης πράξης: “Συντήρηση, προστασία και προβολή της Συλλογής Γιολδάση” στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 – 2013 (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή 2ης τροποποίησης ένταξης πράξης “Μελέτη ΣΧΟΑΠ Δήμου Κάμπου Νομού Καρδίτσας” στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 – 2013 (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή 2ης τροποποίησης ένταξης πράξης “Μελέτη ΣΧΟΑΠ Δήμου Μητρόπολης Νομού Καρδίτσας” στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007 – 2013 (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας ανάθεση στην ΑΝ.ΚΑ Α.Ε της τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης στις διαδικασίες εκπόνησης του Επιχειρησιακού Πρόγράμματος και του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Καρδίτσας, βάσει των απαιτήσεων του Ν. 3852/2010 (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

9.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση σύμβασης ανάθεσης έργου μεταξύ του Δήμου Καρδίτσας και της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε για την υλοποίηση του έργου “Παροχή υπηρεσιών τεχνικής στήριξης για την εφαρμογή Αστικών Ολοκληρωμένων Παρεμβάσεων στο Δήμο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της Δ’ Προγραμματικής Περιόδου” (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

10.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταφορά του προγράμματος Ιατροκοινωνικό Κέντρο για τσιγγάνους του Δήμου Καρδίτσας, καθώς και μεταφορά του απασχολούμενου προσωπικού από την ΑΝ.ΚΑ Α.Ε στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Καρδίτσας ΔΗ.Κ.Ε.Κ) (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

11.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υποβολή πρότασης στην ανοιχτή πρόσκληση με κωδικό 28 (Π28) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση” (εισηγητής: Κων. Κορκόντζελος)

12.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφιση του νέου Κανονισμού Άρδευσης του Δήμου Καρδίτσας (εισηγητής: αντιδήμαρχος Αθ. Μαρκινός)

13.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με μεταβίβαση της άδειας λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας στο νέο Ν.Π.Δ.Δ με επωνυμία “ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Δ.Ο.Π.Α.Κ)” (εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Ο.Π.Α.Κ)

14.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Καρδίτσας στο “Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια” (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

15.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση της χρήσης τμήματος κτιρίου επί της οδού Παναγούλη 1 για τη στέγαση του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Κέντρου Γυναικών Καρδίτσας (εισηγητής: αντιδήμαρχος Ν. Καραγιάννης)

16.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση συστέγασης του Παιδικού Σταθμού Αρτεσιανού με τον Α’ Παιδικό Σταθμό Δήμου Καρδίτσας (εισηγήτρια:Αν. Γραπατσά – Τζέλλου)

17.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου “ΥΔΡΕΥΣΗ Δ.Δ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ” (εισηγητές: Ελ. Ζησοπούλου – Απ. Λάππας)

18.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου “ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΞΙΝΟΝΕΡΙΟΥ” (εισηγητής: Απ. Λάππας)

19.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με λήψη κανονιστικής απόφασης επί της αίτησης του κου Παπαβασιλείου Ευάγγελου για έκδοση άδειας τοποθέτησης προστατευτικών μεταλλικών στύλων στο πεζοδρόμιο της οδού Θεσσαλιώτιδος (εισηγήτρια:Ευ. Κόγια)

20.Συζήτηση και λήψη κανονιστικής απόφασης που αφορά στην αίτηση της κας Καραλή Ευδοκίας για κατασκευή μικρής εκκλησίας διαστάσεων 40Χ40. (εισηγήτρια:Ευ. Κόγια)

21.Συζήτηση και λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά στην αίτηση του κ. Μπλάνα Γεώργιου για την μετακίνηση καθιστικών (παγκάκια) που βρίσκονται στο χώρο ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων του καταστήματος Pizza Roma (εισηγήτρια:Π. Ζάχου)

22.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορθή επανάληψη της υπ’ αριθμ. 3037/18-7-2004 απόφασης Νομάρχη για παραμονή  πρατηρίου βενζίνης στην ίδια θέση (Κουκούλης Θωμάς) (εισηγητής:Σπ. Κουτσάφτης)

23. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καταβολή αποζημίωσης επικειμένων  λόγω ρυμοτομίας (Ζάχος Ευάγγελος, Ζάχου Γραμματική και Ζάχου Ευαγγελία)(εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

24. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος λόγω μη αφαίρεσης εισφοράς σε γη (Πλασταρά Βασιλική)(εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

25. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος λόγω μη αφαίρεσης εισφοράς σε γη (Παπαλού Δήμητρα) (εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

26. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας (Κίσσας Δημήτριος) (εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

27. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας (Ράγκος Κων/νος) (εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

28. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας (Ράγκος Θρασύβουλος) (εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

29. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδος αποζημίωσης λόγω ρυμοτομίας (Ράγκος Γεώργιος) (εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

30. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας λόγω μη αφαίρεσης εισφοράς σε γη (Παπαγεωργίου Βίκυ)(εισηγητής:Γ. Ζαρακότας)

31.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση αποζημίωσης λόγω συνταξιοδότησης στον υπάλληλο Κωνσταντίνο Θ. Μπουντόλο (εισηγητής:Αθ. Κουκούλης)

32.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης του Αναψυκτηρίου στο Πάρκο της Παπαράντζας (εισηγητής: Αν. Καρράς)

33.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης του υπ’αριθμ. Ι 19 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (Μπούτας Ευάγγελος) (εισηγητής: Αν. Καρράς)

34.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού 90,00 € καταβληθέντος εκ παραδρομής από την αλλοδαπή Paja Aleksandra για ανανέωση άδειας παραμονής (εισηγήτρια: Παν Φουρλάνη)

35.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού 90,00 € καταβληθέντος εκ παραδρομής από την αλλοδαπή Tocka Rezarta για ανανέωση άδειας παραμονής (εισηγήτρια: Παν Φουρλάνη)

36.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιστροφή ποσού 90,00 € καταβληθέντος εκ παραδρομής από τoν αλλοδαπό Thika Uran για ανανέωση άδειας παραμονής (εισηγήτρια: Παν Φουρλάνη)

37.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδρομή του Δήμου Καρδίτσας στη δικτυακή εφαρμογή ΔΗΜΟΣnet για το έτος 2011 (εισηγητής: Ιω. Παπακυρίτσης)

38.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αίτησης μονίμων κατοίκων και επαγγελματιών του κέντρου της Καρδίτσας σχετικά με την εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης (εισηγητής: αντιδήμαρχος Στ. Παπαγεωργίου)

Κοινοποίηση

1. Νομικό Σύμβουλο Δήμου Καρδίτσας

2. Προϊσταμένους Διευθύνσεων Δήμου

3. Προϊσταμένους Τμημάτων Δήμου

4. Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων

5. Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων

Δημοσίευση

http://www.karditsa-city.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Προηγούμενο άρθρο ΣTO ΔΗΜΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑ
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη του κ. Σ. ταλιαδούρου σε Δ.Δ. του δήμου λίμνης Πλαστήρα