Επίσκεψη του Πρέσβη του Βιετνάμ στον Κ. Τσιάρα


OΠρέσβης του Βιετνάμ, κ. BinhVu, επισκέφτηκε την Παρασκευή 30 Μαΐου, τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βουλευτή Καρδίτσας, κ. Κώστα Τσιάρα.

Η συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο γραφείο του κ. Τσιάρα, έγινε σε ένα πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, με κυρίαρχο ζήτημα την προώθηση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών, με το Βιετνάμ να επιθυμεί ιδιαίτερα την ενίσχυση της εμπορικής συνεργασίας με την Ελλάδα. Σε αυτή την προσπάθεια, κομβική συμβολή  μπορούν να έχουν τα Κοινοβούλια των δυο κρατών, μέσω της κοινοβουλευτικής διπλωματίας. Για τον σκοπό αυτό ο κ. Πρέσβης ενθάρρυνε τον κ. Τσιάρα, τον οποίο γνωρίζει από τη προηγούμενη θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών, να επισκεφτεί σύντομα το Βιετνάμ, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με κυβερνητικούς και κοινοβουλευτικούς παράγοντες, απευθύνοντας του επίσημη πρόσκληση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο κ. Vuέδειξε ξεχωριστό ενδιαφέρον, για την προώθηση ελληνικών αγροτικών προϊόντων προς την αγορά του Βιετνάμ, με την Καρδίτσα να αποτελεί περιοχή ιδιαίτερης σημασίας.

Προηγούμενο άρθρο 82.000 ευρώ για αντιπλημμυρικό αντλιοστάσιο στη Μεταμόρφωση
Επόμενο άρθρο Απάντηση σε δημοσίευμα για το Δημοτικό Κινηματοθέατρο