«Επίσκεψη του Προέδρου Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ στην Καρδίτσα»


            Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών είχε την τιμή και τη χαρά να δεχτεί την επίσκεψη του Προέδρου του Εθνικού Τμήματος κ. Ιωάννη Καραπατάκη. Ο Θεσσαλός Πρόεδρος, καταγόμενος από τον Αλμυρό Μαγνησίας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Ιάσονα Τσιρώνη και μέλη της Τ.Δ. επισκέφτηκαν τον Αστ/κο Δ/ντη Καρδίτσας κ. Αγγελή Δημήτριο και τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Παπαλό Κωνσταντίνο. Στη δεύτερη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Μπουραζάνης, Βασίλειος Ευαγγελακόπουλος, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Λάμπρος Τσιούκης, ο οποίος είναι και  Αντιπρόεδρος της Τ.Δ. Καρδίτσας της ΙΡΑ.

            Ο κ. Καραπατάκης ενημέρωσε τους παραπάνω για το έργο και τις δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, καθώς και για την απόφαση να πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα κατά το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου η 7η Πανελλήνια Φιλική Συνάντηση της ΙΡΑ. Για τρεις ημέρες η Καρδίτσα θα είναι το πανελλήνιο επίκεντρο για τους 15.000 περίπου αστυνομικούς – μέλη της Ένωσης. Στην 7η Φιλική Συνάντηση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Thessalikon Grand θα συμμετάσχουν περίπου 120 αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα ενώ κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως Έκθεση Φωτογραφίας Αστυνομικών.

           Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών με το σύνθημα  Servo per amikecoπου σημαίνει ‘Υπηρετώ δια τη φιλίας’ είναι κοντά στον αστυνομικό, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα με ποικίλες δράσεις. Πρόκειται για μια παγκόσμια αστυνομική – κοινωνική οργάνωση που έχει περισσότερα από 400.000 μέλη, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι με σύνθημα τους τη φιλία να προσφέρουν στο συνάδελφο και το συνάνθρωπο. Η Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας είναι διαθέσιμη για συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς και συλλόγους. Επικοινωνία μέσω e-mail στο ipa_karditsa@yahoo.gr.

                               Ο                                                                                              Ο

                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                  ΤΣΙΡΩΝΗΣ Ιάσων                                                                 ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

Προηγούμενο άρθρο Τέλος στην αγωνία για τους υποψήφιους σχολών
Επόμενο άρθρο Οι απανταχού Καλυβακιώτες ξανανταμώνουν!