Οι απανταχού Καλυβακιώτες ξανανταμώνουν!


 Πιστοί στο ραντεβού που έδωσαν πέρυσι, οι απανταχού Καλυβακιώτες ανταμώνουν και φέτος το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 στα Καλυβάκια, στις 8 το απόγευμα, στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού, όπου και θα πραγματοποιηθούν ποικίλες πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

 Συγκεκριμένα, από το πρωί της ίδιας ημέρας, στις αίθουσες του δημοτικού σχολείου θα λειτουργήσει έκθεση ζωγραφικής των μαθητών της Σχολής Εικαστικών Τεχνών του δήμου Παλαμά, η οποία έχει έδρα τα Καλυβάκια. Όπως είναι γνωστό, στη σχολή διδάσκει η καταξιωμένη στο χώρο της τέχνης και γνωστή στο πανελλήνιο ζωγράφος Αλέκα Κουκόσια από τους Σοφάδες. Οι μαθητές της Εικαστικής Σχολής, στα τρία χρόνια λειτουργίας της, έχουν φέρει στον τόπο μας πολλά βραβεία, από πανελλήνιους διαγωνισμούς ανάλογων σχολών.

Επίσης, τη βραδιά του ανταμώματος, θα υπάρχει άφθονο φαγητό και κρασί, παραδοσιακή μουσική, τραγούδια, τοπικοί χοροί και γλέντι μέχρι πρωίας.

Οι διοργανωτές του ανταμώματος, αισιοδοξούν ότι και φέτος οι απανταχού Καλυβακιώτες θα δώσουν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις και θα αποδείξουν έτσι ότι η τεράστια επιτυχία και απήχηση του περυσινού 1ου Ανταμώματος μόνο τυχαία δεν ήταν.

Προηγούμενο άρθρο «Επίσκεψη του Προέδρου Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της ΙΡΑ στην Καρδίτσα»
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη για τον ιό του Δυτικού Νείλου