Επίσκεψη των υποψήφιων βουλευτών της νέας δημοκρατίας στο Αγναντέρο


Μεγάλη ήταν η συμμέτοχη του κόσμου κατά την επίσκεψη των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Αγναντερό, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατεία τους, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας.

Κατά τις τοποθετήσεις τους οι υποψήφιοι Βουλευτές Καρδίτσας υποστήριξαν, πως μόνο η εφαρμογή μίας συνολικής και νέας αναπτυξιακής πολιτικής, κοινή για όλη την Ευρώπη,  θα μπορούσε να βοηθήσει την έξοδο μας από την κρίση και σε αυτό το επίπεδο πολύ λίγα έως ελάχιστα μπορεί να αποδώσει η στρατηγική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το  δήθεν νέο πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας προτείνει παλιές και επικίνδυνες λύσεις, που θα οξύνουν ανεξέλεγκτα τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα και μπορεί να οδηγήσουν σε εθνική καταστροφή. Είναι σίγουρα πρόγραμμα εχθρικό προς την ανάπτυξη και την απασχόληση.

Αντίθετα, τόνισαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της, ο Αντώνης Σαμαράς, ήταν ο πρώτος που μίλησε για βήματα προς μια ρεαλιστική διαπραγμάτευση του Μνημονίου, στην κατεύθυνση της διόρθωσης των αστοχιών του. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχουμε την ανάσχεση των αρνητικών συνεπειών των μέτρων που εφαρμόζονται, θα δημιουργήσουμε νησίδες ευκαιριών ανάπτυξης και θα ανακουφίσουμε την ελληνική κοινωνία, που βρίσκεται σταθερά στα όριά της, λόγω των επώδυνων και απαιτητικών μέτρων του Μνημονίου.

Οι θέσεις αυτές του κ. Σαμαρά γίνονται πλέον αποδεκτές στην Ευρώπη. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες μιλούν πλέον ξεκάθαρα για στήριξη στις προσπάθειες του Ελληνικού λάου, με ένα ολοκληρωμένο μείγμα νέας πολιτικής, που θα εξαλείφει το έλλειμμα, ενώ, ταυτόχρονα, θα αποκαθιστά την ανάπτυξη. Για πρώτη φορά, αποδέχονται συγκεκριμένους τρόπους για να ενισχύσουν τις επενδύσεις, την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία,  κατέληξαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Καρδίτσας, με σταθερή Ευρωπαϊκή στρατηγική, είναι η μόνη πολιτική δύναμη ευθύνης, που μπορεί να εργαστεί στην κατεύθυνση της προώθησης των  συγκεκριμένων τροποποιήσεων, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του προγράμματος και να υπάρξει, τελικά, άμεση ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Προηγούμενο άρθρο Συνεργασία Δήμου – Επιμελητηρίου ενόψει Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών της νέας δημοκρατίας σε Μουζάκι - Φανάρι - Μητρόπολη