Επίσκεψη των υποψηφίων βουλευτών της νέας δημοκρατίας σε Μουζάκι – Φανάρι – Μητρόπολη


«Χωρίς αμφιβολία, η χώρα βρίσκεται στο κρισιμότερο σταυροδρόμι των τελευταίων δεκαετιών. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου παίζεται το σήμερα και το αύριο της πατρίδας. Παίζονται οι τελευταίες ελπίδες να μείνουμε όρθιοι, να παραμείνουμε στην Ευρώπη που αλλάζει». Αυτά υπογράμμισαν, οι υποψήφιοι Βουλευτές Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζοντας την προεκλογική τους εκστρατεία με επισκέψεις και ομιλίες στο Μουζάκι, το Φανάρι και την Μητρόπολη.

Σήμερα, τόνισαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, υπάρχει περισσότερο από ποτέ η ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι’ αυτό και κάλεσαν τους πολίτες να τη στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις, δίνοντάς της την νίκη την επόμενη Κυριακή, ώστε να υπάρξει μια διαφορετική προσέγγιση για την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου, η οποία δεν θα θέτει σε κίνδυνο την παραμονή μας στο Ευρώ και την Ευρωζώνη και δεν θα θιγεί τη διοχέτευση της απαραίτητης χρηματοδότησης στην Ελληνική οικονομία.

Ταυτόχρονα, υποστήριξαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Καρδίτσας,  έφτασε πλέον η ώρα, ώστε η Ελλάδα να πραγματοποιήσει τις αλλαγές τις οποίες δεν έκανε τα τελευταία 30 χρόνια, αυτές για τις οποίες δεσμεύτηκε τα τελευταία 2 χρόνια και για τις οποίες δεν τήρησε τις υποσχέσεις της. Αλλαγές τις οποίες η Ελλάδα ούτως ή άλλως θα πρέπει να είχε υλοποιήσει ακόμα και αν δε συμμετείχε στο ευρώ. Αλλαγές οι οποίες ανοίγουν την πόρτα της προόδου και της ανάπτυξης.

Στις 17 Ιουνίου, κατέληξαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Καρδίτσας, ο λαός θα επιλέξει κυβέρνηση, θα επιλέξει υπεύθυνη δύναμη, θα επιλέξει σταθερότητα, ασφάλεια, ελπίδα, θα επιλέξει Νέα Δημοκρατία.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη των υποψήφιων βουλευτών της νέας δημοκρατίας στο Αγναντέρο
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: «Θετική εξέλιξη σε μια επικίνδυνη οικονομική συγκυρία»