Επανάληψη της προωθητικής ενέργειας «Πάμε Μουζάκι, Συμφέρει»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου την Τετάρτη 12/03/2014. Σύσσωμο το Δ.Σ. και με πολύ μεγάλη προσέλευση των επαγγελματιών του Δήμου Μουζακίου.

Η συνάντηση ξεκίνησε με τον απολογισμό και τα συμπεράσματα από την πρωτότυπη προωθητική ενέργεια(ΠΑΜΕ ΜΟΥΖΑΚΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ).Τα μέλη του συλλόγου πήραν το λόγο και κατά γενική ομολογία τα οικονομικά οφέλη αλλά και η μεγάλη προβολή της περιοχής Μουζακίου για όλο το δεκαπενθήμερο χαρακτηρίστηκε εξαιρετική.

Η πρόταση του ΔΣ ήταν η επανάληψη της προωθητικής ενέργειας σε σύντομο χρονικό διάστημα και η εφαρμογή σε όλες τις περιόδους εκπτώσεων και προσφορών. Τα μέλη κατά πλειοψηφία αποδέχτηκαν την πρόταση και δήλωσαν ότι όλοι μαζί θα στηρίξουμε και θα συνεργαστούμε έτσι ώστε η δεύτερη προωθητική ενέργεια να είναι ακόμα καλύτερη και με καλύτερα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τα μέλη του συλλόγου.

Το μεγαλύτερο θέμα το οποίο απασχολεί όλους είναι τα έργα της αποχέτευσης που εκτελούνται στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Μουζακίου. Όλοι συμφωνήσαν ότι θα πρέπει άμεσα και οργανωμένα ο δήμος Μουζακίου σε συνεργασία με τους μηχανικούς και τους εργολάβους να προχωρήσουν σε άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Ένα ακόμη θέμα το οποίο συζητήθηκε είναι ο δρόμος από Μουζακι προς επιχείρηση apolis-πισίνα στον οποίο πριν από τέσσερα χρόνια έγινε το έργο διευθέτησης χείμαρρου. Ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να δημιουργείτε πρόβλημα σωστής λειτουργίας της επιχείρησης για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα.

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και σε καταστήματα στο κτήριο της λαϊκής αγοράς του Μουζακίου, το έργο ανάπλασης του χώρου περιφερικά της αγοράς είναι για καιρό σταματημένο και τα καταστήματα δηλώνουν πως έχουν χάσει τους πελάτες τους λόγου της ελλιπής πρόσβασης.

Το ομόφωνο και πάγιο αίτημα για λειτουργία καθημερινά πεζοδρόμου στον κεντρικό δρόμο του Μουζακίου έχει δρομολογηθεί με αίτηση προς την δημοτική κοινότητα Μουζακίου και προς το δημοτικό συμβούλιο του δήμου για να πάρουν απόφαση στην επόμενη συνεδρίαση.

Τέλος μια αίτηση-πρόταση προς το δήμο για δημιουργία θέσης στάθμευσης τουριστικού λεωφορείου, απέναντι από την κεντρική πλατεία Μουζακίου, ώστε να κάνουμε ποιο εύκολη την πρόσβαση στους τουρίστες που θέλουν να επισκεφτούν το κέντρο του Μουζακίου και την αγορά μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής νομού Καρδίτσας Παππάς Χρήστος ο οποίος με διάθεση συνεργασίας ενημέρωσε τα μέλη του συλλόγου για διάφορα θέματα κλαδικού ενδιαφέροντος και έκανε άνοιγμα συνεργασίας με τα καταστήματα του Μουζακίου.

ΠΑΜΕ ΜΟΥΖΑΚΙ !!  ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!  

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου            

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ :  Γκαραβέλας  Ηλίας

 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στάθης Ιωάννης

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη Τσιάρα στο Σηάτλ των ΗΠΑ
Επόμενο άρθρο «Η Σύβι και ο Ντάντυ» από τη Δημ. Διδαγγέλου