Επανεξέταση σχεδιαζόμενης αλλαγής στα δρομολόγια ΟΣΕ


[Επιστολή του Υφυπουργού Παιδείας κ. Σ. Ταλιαδούρου προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη].

Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σπύρος Ταλιαδούρος με επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστή Χατζηδάκη, του ζητά να επανεξετάσει τη σχεδιαζόμενη διακοπή των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ από Τρίκαλα, Καρδίτσα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την επαναφορά του παλαιού καθεστώτος των ανταποκρίσεων στα Παλαιοφάρσαλα. Ο κ. Ταλιαδούρος με την επιστολή του γνωστοποιεί παράλληλα στον κ. Χατζηδάκη κοινό έγγραφο των Νομαρχών Καρδίτσας και Τρικάλων.

Συγκεκριμένα το κείμενο της επιστολής του Υφυπουργού Παιδείας έχει ως εξής:

 «Σας γνωστοποιώ το υπ’ αρ. πρωτ: 393/19-11-2008 κοινό έγγραφο των Νομαρχών Τρικάλων & Καρδίτσας κ.κ. Ηλία Βλαχογιάννη και Φώτη Αλεξάκου, με το οποίο αιτούνται την επανεξέταση της σχεδιαζόμενης διακοπής των απευθείας δρομολογίων του ΟΣΕ από Τρίκαλα, Καρδίτσα προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και την επαναφορά του παλαιού καθεστώτος των ανταποκρίσεων στα Παλαιοφάρσαλα.

Είναι γεγονός ότι η κίνηση των δρομολογίων αυτών χαρακτηρίζεται από πληρότητα 100%, τόσο προς Αθήνα , όσο και προς Θεσσαλονίκη. Αίτημα των κατοίκων των δύο νομών είναι να πυκνώσουν τα δρομολόγια και να εκσυγχρονιστούν οι αυτοκινητάμαξες, ώστε να δημιουργηθούν ακόμα καλύτερες συνθήκες ταξιδίου.

Παρακαλώ θερμά να εξετάσετε το αίτημα με ιδιαίτερο και προσωπικό ενδιαφέρον ».

Προηγούμενο άρθρο Το Δημοτικό στάδιο και οι … δραστικές παρεμβάσεις του κ. Βερίλλη
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα «Νέοι και Επιχειρηματικότητα» του ΟΑΕΔ