ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΟΣΕ «ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ»


 Επαναλειτουργεί από αύριο Κυριακή 27 Μαρτίου το πλέγμα των δρομολογίων του ΟΣΕ από και προς την Καλαμπάκα. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επανακυκλοφορεί το ζεύγος αμαξοστοιχιών IC48 και IC47, οι οποίες θα εκτελούν τα δρομολόγια Αθήνα – Καλαμπάκα και Καλαμπάκα – Αθήνα αντιστοίχως Η αμαξοστοιχία IC48 θα αναχωρεί από τον Σ.Σ. Αθήνας στις 15:53, ως συνδεδεμένος συρμός μαζί με την αμαξοστοιχία IC 40 (Αθήνα – Βόλος), ενώ η αμαξοστοιχία IC47 θα αναχωρεί από Καλαμπάκα στις 06:33.

 Μήνυμα του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας

Την ικανοποίησή του για την επαναδρομολόγηση του συγκεκριμένου δρομολογίου εξέφρασε ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Καρδίτσας και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Αντωνίου. Ο κ. Αντωνίου σε μήνυμά του επισημαίνει τα εξής: «Κατόπιν της υπ’ αριθμ. 605/04 εγκυκλίου του ΟΣΕ ή ΤΡΑΙΝΟΣΕ επαναδρομολογεί από την Κυριακή 27/3/2011 το ζεύγος των αμαξοστοιχιών ICITY 47/48 στο ίχνος των πριν την κατάργησή τους διαδρομών κυκλοφορίας τους στο τμήμα Καλαμπάκας – Αθηνών – ΑΙΡ. Καλαμπάκας. Ως Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμων Ν. Καρδίτσας αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση από την απόφαση αυτή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ διότι πραγματοποιείτε ένα πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας. Ιδιαίτερα να υπογραμμίσουμε το ενδιαφέρον του Υφυπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και κατόπιν ενεργειών του επαναδρομολογείτε το καταργηθέν δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 47/48, το στέλεχος της ΓΑΙΟΣΕ κ. Χρήστο Καρέτσο για το ενδιαφέρον του και τις ενέργειές του για την επαναδρομολόγηση του τρένου, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκο, τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Παπαλό, όλους τους φορείς και τους πολίτες για το μεγάλο τους ενδιαφέρον στην κρίσιμη αυτή περίοδο του σιδηροδρόμου».

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη πραγματοποιήσε το τμήμα Αστυφυλάκων Καρδίτσας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Τίμησαν την 25ης Μαρτίου 1821