Ειδήσεις

Επαφές του προέδρου της ΑΣΑ Καρδίτσας


Την Κυριακή 5/7 το απόγευμα στην Καρδίτσα, έγινε η τελευταία συνάντηση – συζήτηση του προέδρου της ΑΣΑ και του κ. Παπαδημητρίου, όπου του γνωστοποιήθηκε ότι στις 18/7 Σάββατο, θα γίνει η ετήσια Γ.Σ. Το περιεχόμενο της συζήτησης δεν κοινοποιήθηκε και ούτε υπήρξε κοινή ανακοίνωση.

Την Τρίτη 7/7 τηλεφωνικά αυτή τη φορά και σε συνέχεια της συζήτησης της Κυριακής του επαναγνωστοποιήθηκε – επιβεβαιώθηκε, ότι ισχύουν τα ανωτέρω λεχθέντα.

Την Τετάρτη 8/7 το μεσημέρι με πρωτοβουλία του κ. Ρόβα, έγινε συνάντηση του κ. Παπαδημητρίου με τον Γ.Γ. της ΑΣΑ και του ιδίου, για ενημέρωση σχετικά με τα διαδικαστικά θέματα, την εκ νέου επιβεβαίωση της Γ.Σ. και  κάποιες άλλες καταστατικές λεπτομέρειες, που πρόθυμα του παρασχέθηκαν, στα πλαίσια της θεσμικής δεοντολογίας.

Οι κ.κ. Παπαδημητρίου και Ρόβας γνώριζαν για την Γ.Σ. το Σάββατο 18/7, επιβεβαίωσαν τα λεχθέντα της τηλεφωνικής επικοινωνίας της Τρίτης, τις προθέσεις, καθώς και την προτροπή του προέδρου της ΑΣΑ κ. Καραμπέκου, να σχεδιάσουν κατά πως εκείνοι θέλουν, τις όποιες επόμενες κινήσεις τους.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για όποιους άλλους ενδιαφερόμενους, δεδομένου ότι δεν είναι ΠΑΕ αλλά ερασιτεχνικό Σωματείο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε ακόμη μια επιστολή, ανάμεσα στις τόσες πολλές που είδαν το φως της δημοσιότητας, συμβάλλοντας έτσι στην πληρέστερη ενημέρωση, για το καλό του ιστορικού Συλλόγου.

Πάγια και αταλάντευτη θέση του προέδρου στις πολλές εισηγήσεις που του έγιναν από τους εντός και εκτός οικογένειας Αναγεννησιώτες, ήταν και είναι, ότι η Αναγεννηση δεν είναι δική μου, δεν είναι ιδιωτική υπόθεση. Μου την εμπιστεύτηκαν στην προηγούμενη Γ.Σ. του Απριλίου 2019, αυτή είναι το ανώτερο όργανο, μόνο σε αυτή θα πρέπει δώσω λόγο και μόνο σε αυτή θα πρέπει να την παραδώσω, εάν και εφόσον πρέπει.

Τέλος ο πρόεδρος και τα μέλη ενός Δ.Σ. έχουν την ευθύνη και την αρμοδιότητα καθορισμού διοικητικών πράξεων και μόνον αυτοί. Ο καθένας τα του οίκου του. Όλα στην ώρα τους, με την εφαρμογή του καταστατικού και τις προβλεπόμενες από αυτό καταστατικές διατάξεις και χρονικές δεσμεύσεις.

Προηγούμενο άρθρο Aerial yoga event στη Λίμνη Πλαστήρα - Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου
Επόμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας