Ειδήσεις

Aerial yoga event στη Λίμνη Πλαστήρα – Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου


Είναι γεγονός ότι η τουριστική περίοδος και στην περιοχή μας χαρακτηρίζεται φέτος από ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας του covid- 19. H Π.Ε Καρδίτσας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να αναδείξει και να προωθήσει εναλλακτικές μορφές τουρισμού, πάντοτε με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα ειδικά προσφέρεται για το σκοπό αυτό, αφού συνδυάζει απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό κάλλος με υψηλής ποιότητας υποδομές. Τα παραπάνω την καθιστούν έναν δημοφιλή – και πάνω από όλα ασφαλή- τουριστικό προορισμό, που ‘’αποζημιώνει’’ και με το παραπάνω τον επισκέπτη για την επιλογή του.

Προκειμένου όμως, ως Π.Ε Καρδίτσας, να ενισχύσουμε το τουριστικό ρεύμα στην περιοχή, διοργανώνουμε δράσεις, οι οποίες αναδεικνύουν και προβάλλουν ακόμη περισσότερο την περιοχή.

Μια από αυτές είναι η προώθηση του βιωματικού τουρισμού. Γιαυτό και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω σήμερα την διεξαγωγή του aerial yoga , που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου στις 6.30 το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας.

Πρόκειται για ένα πραγματικά πρωτότυπο και εντυπωσιακό event, που περιλαμβάνει ακροβατική γυμναστική από ύψος πλέον του 1χλμ. σε αερόστατο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακροβατικές ασκήσεις ακριβείας και ταυτόχρονα να απολαύσουν το υπέροχο φυσικό τοπίο.

Είναι γνωστό ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υλοποιούν ένα διαφορετικό τουριστικό μοντέλο, που απευθύνεται σε επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ένα μοντέλο με προστιθέμενη αξία και πολλαπλασιαστικά οφέλη και για τους συναφείς με τον τουρισμό κλάδους. Επενδύουμε στην πρωτοτυπία, στην μοναδικότητα, στην εμπειρία και χτίζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του αύριο.

Σας καλώ όλους λοιπόν να βρεθείτε αύριο στη λίμνη Πλαστήρα και να απολαύσετε πραγματικά αυτό το υπέροχο ακροβατικό event.

Προηγούμενο άρθρο Οι κάτοικοι του παλιού οικισμού Σοφάδων συγκέντρωσαν χρήματα για να φτιάξουν τους δρόμους στις γειτονιές τους
Επόμενο άρθρο Επαφές του προέδρου της ΑΣΑ Καρδίτσας