Επιβλήθηκε τελικά ο ΣΠΑΚ έναντι της ΜΕΝΤ


 Πιο ανταγωνιστική παρουσιάσθηκε η ΜΕΝΤ στο δεύτερο φιλικό το Σάββατο το απόγευμα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο. Σ ένα παιχνίδι με γεμάτα σετ ο ΣΠΑΚ κατάφερε τελικά να επιβληθεί  με 3-1

Τα πολλά λάθη στο πρώτο σετ  τα εννιά χαμένα σέρβις αλλά και η έλλειψη διάθεσης από πλευράς ΣΠΑΚ, είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα της ΜΕΝΤ να βρίσκεται συνέχεια μπροστά στο σκορ και το οποίο τελικά κατέκτησε..

Το δεύτερο σετ αν και άρχισε εντυπωσιακά για την τοπική ομάδα, αφού προηγήθηκε με 7-1, εν τούτοις οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και πάλι κάποια λάθη των αντιπάλων, κατάφερναν και βρίσκονταν σε απόσταση βολής στο σκορ.

Και το τρίτο σετ κύλησε στα ίδια επίπεδα με το δεύτερο. Χωρίς καθαρό μυαλό οι δυο ομάδες συναγωνίζονταν στα λάθη με αποτέλεσμα να υπάρχει κλειστό σκορ και ενδιαφέρον μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Στο τελευταίο σετ δεν είδαμε κάτι καλύτερο ωστόσο οι προσωπικότητες που διαθέτει η τοπική ομάδα έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της.

Εν κατακλείδι η ομάδα του ΣΠΑΚ στο τελευταίο φιλικό έδειξε αρκετές αδυναμίες και  χρειάζεται αρκετή δουλειά στον ένα μήνα που απομένει μέχρι ν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, αν θέλει να εμφανιστεί και πάλι ανταγωνιστική.

Μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Φώτη Αλεξίου.  Ο παίκτης έπαθε διάστρεμμα, ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς θα εκτιμηθεί αύριο όταν και θα εξετασθεί από τον γιατρό της ομάδας.

Τα σετ: 22-25, 25-20, 25-23, 25-21

ΣΠΑΚ (προπονητής Σοφοκλής Θεοδωρίδης)  Αλεξίου Φ, Αλεξίου Σ, Καραγκιόζης, Μάτζιος, Ρεζκ,  Γιαννουσάς, Ρουμελιωτάκης, Νεδιλάκης, Ντάκουρης, Χήρας, Τσολάκος, Παπαγεωργίου, Κλάρας

ΜΕΝΤ(προπονητής Γκολίτσης)  Δημητριάδης, Ναζίρης, Χρυσάφης, Βέλο, Κωσταρέλης, Γεννίτσαρης, Αντιφάκος, Παπαπαναγιώτου, Σακόγλου, Τρυπογιώργος, Μελιδώνης, Κωσταρίδης

Τέλος τις ευχαριστίες τους για τη  φιλοξενία του ξενοδοχείου Κιέριον εξέφρασε η αποστολή της ΜΕΝΤ

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του Διευθυντή του ΙΕΚ κ.Κανδύλα Κωνσταντίνου
Επόμενο άρθρο «Να παταχθούν οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές» ζητά η Μαρία Θεοχάρη