Ομιλία του Διευθυντή του ΙΕΚ κ.Κανδύλα Κωνσταντίνου


         Σας καλωσορίζω στο ΙΕΚ Καρδίτσας και σας εύχομαι καλή χρονιά , καλή πρόοδο καλή συνεργασία τόσο με τους εκπαιδευτές σας ,όσο και με τη διεύθυνση του ΙΕΚ .

        Πιστεύω τα δυο χρονιά της παρουσίας σας εδώ να φανούν χρήσιμα και αποδοτικά όσον αφορά την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την επαγγελματική σας αποκατάσταση .

Έχω την πεποίθηση ότι θα πάρετε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να γίνεται απασχολήσιμοι και οι επιχειρήσεις να πάρουν το αναγκαίο προσωπικό ώστε να συμμετέχουν ισότιμα στον ανταγωνισμό .

Η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση είναι μια σύγχρονη απάντηση στις προκλήσεις του 21ου αιώνα .Είναι ένα δυναμικό και ευέλικτο σύστημα το οποίο μπορεί να προσαρμόζετε προς τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και συνδέει τις ανάγκες και της εκπαίδευσης με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Θα αποκτήσετε σύγχρονες επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες, θα εξειδικευτείτε σε συγκεκριμένα αντικείμενα ώστε να γίνεται άμεσα απασχολήσιμοι και να έχετε απορροφητικότητα στην αγορά εργασίας.

Αγαπητοί καταρτιζόμενοι ,η κοινωνία μας σήμερα είναι κοινωνία των γρήγορων ταχυτήτων της εξειδίκευσης της γνώσης για να μπορεί να είναι δυναμική .

Το θέμα της κατάρτισης σήμερα παίρνει πολύ μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας του ισχυρού ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας .

Σας εύχομαι καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά ,καλή πρόοδο ,να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις για να γίνετε πρωτίστως χρήσιμοι στην κοινωνία και στον εαυτό σας, καλή συνεργασία τόσο με τους  εκπαιδευτές, όσο και με τη Διεύθυνση του ΙΕΚ.

Προηγούμενο άρθρο Διακρίσεις από την γευσιγνωσία κρασιών και αποσταγμάτων στην «11η εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας»
Επόμενο άρθρο Επιβλήθηκε τελικά ο ΣΠΑΚ έναντι της ΜΕΝΤ