Επιμορφωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας


    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα

«eTwinning» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 5 – 9 μ.μ. στο 3ο Γυμνάσιο Καρδίτσας.

   Την επιμόρφωση παρακολούθησαν 45 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από σχολεία της Περιφερειακής Δ/νσης Θεσσαλίας .

   Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν με θεωρητικό και βιωματικό τρόπο από τον κ. Ανδρέου Αθανάσιο, εκπαιδευτικό και πρεσβευτή του προγράμματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην εξ αποστάσεως ανάπτυξη συνεργατικής δράσης όπου δυο τουλάχιστον σχολεία από δύο ευρωπαϊκές χώρες, μέσα στη σχολική τους αίθουσα, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών, συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.  

   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Διεύθυνσης του 3ου Γυμνασίου και εντάσσεται στην πολιτική του σχεδιασμού δράσεων ενδοϋπηρεσιακής επιμόρφωσης για τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. 

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού κ. Καρανίκας Θωμάς ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την παρουσίαση και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα και τα οφέλη της συνεργασίας ανάμεσα σε σχολεία και εκπαιδευτικούς ευρωπαϊκών χωρών.

   Η διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέου Αθανάσιο για την ανταπόκριση στην πρόσκληση παρουσίασης του προγράμματος, την άριστη συνεργασία και την άρτια εκπαίδευση που παρείχε στους εκπαιδευόμενους. Ευχαριστεί επίσης από καρδιάς  τους καθηγητές πληροφορικής του σχολείου κ. Μπαλωμένο Ηλία και Μαυραντζά Νικόλαο για την άψογη συνεργασία τους στην προετοιμασία και την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.  

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε ο Κόμβος εισόδου του Μουζακίου από Αργιθέα
Επόμενο άρθρο Απάντηση Υπουργού ΥΠΑΑΤ για την υποβολή αιτήσεων μείωσης εισφορών υπέρ ΕΛΓΑ