Ειδήσεις

Επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ), με αντικείμενο τα Επίκαιρα Εργασιακά Θέματα, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 από τις 16.00 έως τις 21.00 στο ξενοδοχείο DOMOTEL XENIA, στο Βόλο.

Αναλυτικότερα:

Με αφορμή τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική νομοθεσία και δεδομένου του υψηλού ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων μελών του, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) πραγματοποίησαν ενημερωτικό επιμορφωτικό σεμινάριο, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στο Βόλο.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παροχή διευκρινίσεων και οδηγιών για την ενσωμάτωση των νέων ρυθμίσεων που αφορούν στο όλο πλέγμα των εργασιακών σχέσεων μετά τις τροποποιήσεις που έχουν εισαχθεί στη νομοθεσία που διέπει τις Εργασιακές Σχέσεις και αφορούν σε θέματα υπερεργασίας, υπερωριών, εργολαβικές σχέσεις, συλλογικές συμβάσεις εργασίας κλπ.

Οι εισηγητές του σεμιναρίου, οι οποίοι διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε θέματα εργασιακών σχέσεων και συλλογικών διαπραγματεύσεων, ήταν ο κ. Χρήστος Ιωάννου, Διευθυντής Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του ΣΕΒ, η κα Κατερίνα Δασκαλάκη, Associate Advisor του Τομέα Απασχόλησης και Αγοράς Εργασίας του ΣΕΒ και ο κ. Ιωάννης Βάγιας, Νομικός Σύμβουλος του ΣΕΒ.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, χαιρετισμό απηύθυνε το Μέλος της Διοίκησης, κ. Εμ. Ευσταθίου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου κα Φρ. Δαγλαρίδου.

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο πρόγραμμα Active Youth Participation
Επόμενο άρθρο Στο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους οι συνταξιούχοι της Καρδίτσας