Ειδήσεις

Επισημάνσεις του Δήμου Μουζακίου στην επιστολή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΚΑΒ


Σχετικά με το  δημοσίευμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για το ΕΚΑΒ στο Μουζάκι έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:

Αν το πρόβλημα των εκάστοτε διοικούντων, είτε σε κεντρικό είτε σε τοπικό επίπεδο, είναι να εισπράττουν συγχαρητήριες ευχές για τα αυτονόητα, θεωρούμε ότι χάνουμε την ουσία και αναλωνόμαστε σε ευτελείς και μικροπρεπείς καταστάσεις, παντελώς αδιάφορες για τους δημότες και συμπολίτες μας, που ταλανίζονται από σοβαρά προβλήματα. Εξάλλου ως δήμος εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας προς τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, εκτός και αν η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας δεν την υπολογίζει  στον κυβερνητικό μηχανισμό.

Η αλήθεια είναι ότι ουδείς αυτόκλητα προέβη στη δημιουργία ΕΚΑΒ στο Μουζάκι, αν δεν είχε προηγηθεί σθεναρά το αίτημα από την ίδια την κοινωνία τους Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής,  τους φορείς της και τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της Υγείας. Και ο Δήμαρχος, ως όφειλε, κίνησε όλες τις διαδικασίες, ώστε να εισακουστεί το αίτημα από τους καθ’ ύλη αρμόδιους και είχαμε το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Επειδή ο χώρος της Υγείας πρέπει να αντιμετωπίζεται με την πρέπουσα ευαισθησία, την οποία αναγνωρίζουμε στους κυβερνητικούς παράγοντες, τους προτρέπουμε να συνδράμουν και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, να υπάρχει κάλυψη με εφημερίες σε καθημερινή βάση στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου. Η μετακίνηση τριών γιατρών από το Κέντρο Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και δη ηλικιωμένων και ανθρώπων που προέρχονται από δύσβατες περιοχές.

Ας ελπίσουμε, Αυτοδιοίκηση και κεντρική εξουσία, να συμβάλλουμε από κοινού και στην υλοποίηση αυτού του αιτήματος για το καλό των συνανθρώπων μας.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινάνε οι αιτήσεις για προσλήψεις σε 34 δήμους - Μεταξύ αυτών και ο Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Το νερό Θεόνη στηρίζει τις προσπάθειες για ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου