Ειδήσεις

Το νερό Θεόνη στηρίζει τις προσπάθειες για ασφαλέστερη χρήση του Διαδικτύου


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη είχε τη χαρά να υποστηρίξει το 5ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο eLife 2016 για το διαδίκτυο, αναγνωρίζοντας την καίρια σημασία δράσεων για την καλύτερη κατανόηση και ορθότερη χρήση του Διαδικτύου στη ζωή μας, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες.

Το συνέδριο, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθνισμού στο Διαδίκτυο και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κου Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε στις 23-26 Ιουνίου2016 στη λίμνη Πλαστήρα με χορηγό το νερό Θεόνη, και είχε ως κεντρικό θέμα την ομαλή ένταξη των νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα μας.

Στο συνέδριο συμμετείχαν διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο με σκοπό την προσέγγιση του εθισμού στο διαδίκτυο, του ηλεκτρονικού εγκλήματος, των κοινωνικών προεκτάσεων και των επιπτώσεων στην υγεία της διαδικτυακής τεχνολογίας. Ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και το 1ο eLifekidsCongress, όπου 400 μαθητές 11-13 ετών εκπαιδεύτηκαν στη θετική διαδικτυακή χρήση και συμπεριφορά.

 

Προηγούμενο άρθρο Επισημάνσεις του Δήμου Μουζακίου στην επιστολή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για το ΕΚΑΒ
Επόμενο άρθρο Εγκαίνια Ιερού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου Ανωχωρίου Φαρσάλων