Επιστολές του Δημάρχου Σοφάδων στον Υφυπουργό Οικονομικών και το Διοικητή του ΙΚΑ


 Στην επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος προς το Διοικητή του ΙΚΑ αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Διοικητά,

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες εδώ κι ένα μήνα, παρά τα καθημερινά τηλέφωνα στο γραφείο σας από τις αρχές του χρόνου, δεν κατέστη δυνατό να ορίσουμε ημέρα και ώρα μιας δεκάλεπτης συνάντησης μαζί σας. Αναγκάζομαι λοιπόν να απευθυνθώ και εγγράφως για να σας εκφράσω την δυσαρέσκεια μου.

Στη μοναδική φορά που είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τηλεφωνικά μαζί σας για ένα λεπτό,  αρνηθήκατε πεισματικά κι επίμονα τη συνάντηση. Υποσχεθήκατε όμως ότι στα άμεσο μέλλον θα επικοινωνούσατε μαζί μας για να διευθετήσετε το θέμα. Αν και μεσολάβησε διάστημα 20 ημερών δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στο αίτημά μας για συνάντηση μαζί σας.

Αντιλαμβάνομαι ασφαλώς, ότι ο αυξημένος φόρτος εργασίας αποτελεί παράγοντα που πολλές φορές δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε. Θέλω όμως να σας επισημάνω ότι, ένα φλέγον ζήτημα για τον τόπο μου δεν έχετε το δικαίωμα να το πετάτε στα σκουπίδια, αδιαφορώντας.

Επειδή όμως ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος μας, σας επισυνάπτω ψήφισμα φορέων της πόλης των Σοφάδων της Λαϊκής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 28/12/2010 και αφορά στο κλείσιμο του παραρτήματος ΙΚΑ Σοφάδων .

Παράκλησή μου είναι να μας αφιερώσετε 10 λεπτά απ’ το χρόνο σας προκειμένου να σας αναπτύξουμε τις θέσεις μας.

 Με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθείτε θετικά και άμεσα στο αίτημά μας, αναμένουμε την πρόσκλησή σας για συνάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα.

 Δώστε μας την ευκαιρία να σας μιλήσουμε.»

Πανομοιότυπη είναι η επιστολή του κ. Παπαδόπουλου και προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά.

Μετά απ’ αυτό, σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής το Σάββατο 5/2/2011, αποφασίστηκε συνάντηση με τους Βουλευτές του νομού και ενημέρωσή τους για την εξέλιξη του θέματος καθώς και η ενημέρωση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών παρατάξεων.

 Με επιστολές του προς τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Κουσελά καθώς και το Διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο Ρ. ο Δήμαρχος Σοφάδων εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μη ανταπόκρισή τους στην επιθυμία συνάντησης με Επιτροπή Δημοτών με θέμα το κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. και του ΙΚΑ Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο «Σήκωσαν τις μπάρες» στο Μακρυχώρι Λάρισας οι Καρδιτσιώτες
Επόμενο άρθρο Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Χημικών Μηχανικών Κεντρ. & δυτ. Θεσσαλίας