Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Χημικών Μηχανικών Κεντρ. & δυτ. Θεσσαλίας


 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύλλογος Χημικών Μηχανικών Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας, την περασμένη Πέμπτη στο bar “QUEENS” (AEL FC ARENA).  Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μετείχαν στην ετήσια εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του  ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας κ. Ντίνος Διαμάντος .

 Εκ μέρους του Δ.Σ. η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευτυχία Πανάγου ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά  με υγεία και αισιοδοξία.

Αφού ευχαρίστησε τα προηγούμενα Δ.Σ. για την βοήθεια που προσέφεραν διαχρονικά στους συναδέλφους, επεσήμανε ότι ο Σύλλογος προσπαθεί  διαρκώς να ενημερώνεται και να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις ώστε να παρεμβαίνει σε θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους όσον αφορά τα επαγγελματικά τους δικαιώματα αλλά και γενικότερα  τον κλάδο των Χημικών Μηχανικών. Εργαλείο για την άμεση ενημέρωση των μελών είναι η δημιουργία του BLOG του Συλλόγου(http://thessalianchemeng.wordpress.com).

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ντίνος Διαμάντος  εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τα δύσκολα προβλήματα της τρέχουσας συγκυρίας είναι για να λύνονται από μηχανικούς και ιδιαίτερα από Χημικούς Μηχανικούς οι οποίοι λόγω της ειδικότητάς τους είναι σε θέση να βρούν τον κατάλληλο καταλύτη που θα επιταχύνει της εξελίξεις.

Οι μηχανικοί είχαν μία ευχάριστη βραδιά παρέα με τον μουσικό και συνάδελφό τους  Οδυσσέα Νικολόπουλο. Η τυχερή που βρήκε το φλουρί  ήταν η Μαρία Καλέση.

Προηγούμενο άρθρο Επιστολές του Δημάρχου Σοφάδων στον Υφυπουργό Οικονομικών και το Διοικητή του ΙΚΑ
Επόμενο άρθρο Εορτή Αγίου Βουκόλου Επισκόπου Σμύρνης