Επιστολή άμεσης ανάγκης προς τους πολιτικούς του νομού Καρδίτσας – Από την κοινωνία του Μουζακίου


Σε απόγνωση βρίσκονται όλοι οι επαγγελματίες του Δήμου Μουζακίου και όχι μόνο.

Έμποροι, βιοτέχνες, φαρμακοποιοί, ιατροί, επαγγελματίες εστίασης – αναψυχής -τουρισμού, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, φανοποιοί, ιδιωτικοί υπάλληλοι, αγρότες, συνταξιούχοι, με λίγα λόγια όλοι όσοι πληρώνουν φόρους στο Δήμο Μουζακίου.
Είναι θύματα και έρμαια πολιτικών οι οποίοι δεν είναι αντάξιοι των περιστάσεων .
Μετά από μια αναπάντεχη και χωρίς κριτήρια απόφασης να κλείσει το ΙΚΑ και η
εφορία του Δήμου Μουζακίου, σε  ένα γενικό κλίμα αποδιοργάνωσης της χώρας αλλά και της επαρχίας, καλούμε τους πολιτικούς που πρόσφατα και με μεγάλη προσπάθεια εκλέχθηκαν στο νομό Καρδίτσας να πάρουν θέση. ΚΕΦ ακούσαμε να εξαγγέλλεται και ΚΕΦ δεν είδαμε. Κύριοι, εάν έχετε καταλάβει, στις σημερινές συνθήκες ασφυξίας που έχει δημιουργήσει η κρίση, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Κάθε μέρα και ένα νέο πλήγμα για το Μουζάκι. Σήμερα τίτλοι τέλους και για το γραφείο εξυπηρέτησης  της ΔΕΗ. Νομίζω ότι η υπερηφάνεια σας πρέπει να είναι πολύ ψηλά! Που έχουμε φτάσει… να διεκδικούμε τα απαραίτητα όπως ακτινολόγο για το κέντρο υγείας Μουζακίου! Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο όλες οι ιατρικές διαγνώσεις είναι ελλιπείς λόγω της απουσίας ακτινολόγου. Όλοι εμείς τα μικρά και ασήμαντα φορολογούμενα ανθρωπάκια δεν έχουμε άλλο χρόνο να σας διαθέσουμε. Η οικογένεια και τα παιδιά μας δεν τρώνε υποσχέσεις και «θα». Δώστε άμεσα λύση στα προβλήματα που μας δημιουργήσατε .
Ηλίας Γκαραβέλας
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου


 

 

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ενόψει της προκήρυξης νέων δράσεων για τις ΜΜΕ στη Θεσσαλία
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου