Επιστολή Σαλαγιάννη για ευρεία σύσκεψη στελεχών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας


 Ο Βουλευτής Νίκος Σαλαγιάννης με επιστολή  του προς το Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του  ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη ζητά τη σύγκλιση ευρείας σύσκεψης στελεχών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας, παρουσία των συναρμοδίων Υπουργών και του Γραμματέα της Κ.Ο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του έργου του Αχελώου .

Η επιστολή έχει ως εξής:

Σύντροφε Γραμματέα,

Είναι πολλαπλά επιζήμιος για το έργο του Αχελώου, για την Κυβέρνηση μας και για το ΠΑΣΟΚ, ο τρόπος που συζητείται εδώ και 2-3 μήνες το θέμα του συγκεκριμένου έργου.

Είναι επιζήμιος κι ακατανόητος.

Η πηγή που τροφοδοτεί την αμφιβολία για τις προθέσεις της Κυβέρνησης και το μέλλον του έργου, είναι οι αμφίσημες και αντικρουόμενες δηλώσεις των αρμοδίων παραγόντων. Αυτές  πυροδοτούν τα δημοσιεύματα, τις συζητήσεις και τις αντιδράσεις. Και επαναλαμβάνονται, δυστυχώς, κάθε τόσο. Δεν πρέπει επουδενί να συνεχισθούν. Μας βλάπτουν. Και μας αδικούν…

Η θέση μας για το έργο πρέπει να είναι ξεκάθαρη, ρητή και κατηγορηματική: το έργο θα συνεχισθεί και θα ολοκληρωθεί, με όσες και με όποιες μελέτες, διευθετήσεις και δράσεις κριθούν αναγκαίες.

Δεν πρέπει να αφήνουμε να καλλιεργούνται αμφιβολίες για ένα έργο, που ξεκίνησε ο Ανδρέας Παπανδρέου και αποτελεί  έργο – σφραγίδα για την Παράταξη μας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, στη Λάρισα προεκλογικά, ήταν απόλυτα σαφής για τη σημασία του έργου του Αχελώου.

Για ένα απ΄τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά και περιβαλλοντικά έργα στη Χώρα, κυριολεκτικά έργο – ζωής για τη Θεσσαλία, έργο – σύμβολο για γενιές Θεσσαλών.

Σύντροφε Γραμματέα,

ζητώ να εξετάσεις τη δυνατότητα να συγκαλέσεις ευρεία σύσκεψη, στα κεντρικά μας γραφεία στην  Ιπποκράτους, των στελεχών του ΠΑΣΟΚ απ΄τη Θεσσαλία (κοινοβουλευτικών, αυτοδιοικητικών, κομματικών συνδικαλιστικών κ.α), παρουσία των συναρμοδίων Υπουργών και του Γραμματέα της Κ.Ο, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για την πορεία του έργου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Είναι η ώρα μιλήσει και το ΠΑΣΟΚ

                                                         

Με συντροφικούς χαιρετισμούς       

Νίκος Σαλαγιάννης

                                               

Προηγούμενο άρθρο Δεν προτίθεται να καταβάλει οικονομική ενίσχυση στους παραγωγούς σκληρού σιταριού
Επόμενο άρθρο Κατάθεση αναφοράς για αύξηση δρομολογίων του ΟΣΕ