Πρωτοσέλιδο

Εργασίες αποκατάστασης στο δρόμο Καρδιτσομαγούλα – Αγ. Τριάδα


Στον οδικό άξονα Καρδιτσομαγούλας – Αγ. Τριάδα όπου εκτελούνται εργασίες συντήρησης βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος για να ενημερωθεί σχετικά με την πρόοδο των εργασιών. Τον κ. Τσιάκο συνόδευε ο Δ/ντης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας κ. Δ. Κουτρομάνος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαπίστωσε ότι αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα φθορών που υπήρχαν στο δρόμο με τις κατάλληλες εργασίες συντήρησης, κάνοντας την διέλευση των οδηγών και των οχημάτων τους πιο ασφαλή. «Συνεχώς συντηρούμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας με στόχο να το διατηρούμε σε καλή κατάσταση. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε την οδική ασφάλεια και συγχρόνως διευκολύνουμε τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας. Οι εργασίες συντήρησης εκτελέστηκαν και εκτελούνται σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος του Νομού και επισπεύδονται όσο γίνεται εν όψει της χειμερινής περιόδου» υπογραμμίζει με δήλωση του ο κ. Τσιάκος.

Να θυμίσουμε πως η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας έχει σε εξέλιξη εργολαβία προϋπολογισμού ύψους 3.000.000 ευρώ που αφορά στο οδικό δίκτυο ευθύνης της για τους Δήμους Καρδίτσας και Πλαστήρα. Οι επεμβάσεις στο οδικό άξονα Καρδιτσομαγούλας – Αγ. Τριάδα αφορούσαν στην αποκατάσταση του οδοστρώματος με ασφαλτικό τάπητα.

Προηγούμενο άρθρο Γέφυρα Κοράκου: Ένα μνημείο γυρεύει τη δικαίωσή του
Επόμενο άρθρο Έναρξη εφαρμογής του θεσμού της ημέρας ακρόασης πολιτών στη Θεσσαλία