Ειδήσεις

Εργατικό Κέντρο: Αναστολή όλων των εκδηλώσεων, συνελεύσεων


Είναι έντονη η ανησυχία μας για μια ενδεχόμενη πανδημία του Κορωναϊού γιατί θα πλήξει τη χώρα μας σε πολλούς τομείς  υγεία, οικονομία, κ.λπ.  Βλέπουμε ήδη  τα αποτελέσματα της επιδημίας στη γειτονική μας Ιταλία η οποία έχει μπει όλη σε καραντίνα, με εκατοντάδες θανάτους και χιλιάδες νοσούντες πολίτες και ένα σύστημα υγείας που είναι στα πλαίσια της κατάρρευσης, αλλά και την επίπτωση στην Εθνική μας οικονομία.

Γι’ αυτό άμεσα θα πρέπει να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας με ανθρώπινο δυναμικό  γιατί είναι σίγουρο ότι με την υπάρχουσα υποδομή δεν θα αντέξει και δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα.

Είναι σημαντικό και σύμφωνα με τις οδηγίες οι επιχειρήσεις να συμβουλεύονται το ενημερωτικό υλικό που είναι διαθέσιμο από το ΕΟΔΥ και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας, να παρέχουν στους εργαζόμενους όλα εκείνα τα απαραίτητα μέσα για την προστασία τους αλλά να προβαίνουν και στην απαραίτητη απολύμανση των χώρων εργασίας.

   Πρέπει όλοι να συμβάλλουμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του Κορωναϊού και σε προς αυτή την κατεύθυνση το Εργατικό  Κέντρο Καρδίτσας αποφάσισε την αναστολή όλων των εκδηλώσεων, συνελεύσεων , συσκέψεων κ.ο.κ μέχρι τέλος Μαρτίου που είχαν προγραμματιστεί στους χώρους του Εργατικού.  Ζητάμε συγγνώμη από τους συνδημότες μας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εργαζόμενους, τον συνάνθρωπό μας, τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας και να λειτουργήσουμε σύμφωνα  με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας πέραν της αναστολής των εκδηλώσεων και συνελεύσεων θα λειτουργεί κανονικά για τα υπόλοιπα θέματα.

 

Προηγούμενο άρθρο Κλείνουν τα σχολεία στο Δήμο Παλαμά
Επόμενο άρθρο Δ. Βερίλλης: Η αλήθεια για τις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας