ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΘΑΥΜΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – Στο 70% μέχρι στιγμής η πληρότητα


Με σύμμαχο τον καλό καιρό ξεκίνησε από τη Μ. Τετάρτη ακόμη -που λόγω Πρωτομαγιάς πολλοί δεν δούλευαν- η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για τον εορτασμό του Πάσχα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η κίνηση στις εθνικές οδούς και στα λιμάνια ήταν ιδιαιτέρως αυξημένη, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές της χώρας που ήταν «πεσμένες» τα προηγούμενα χρόνια σε κίνηση στις γιορτές του Πάσχα, αυτή την περίοδο να γνωρίζουν την προτίμηση των επισκεπτών.

 

Στη λίμνη Πλαστήρα

 

Η προτίμηση όμως των επισκεπτών δεν στράφηκε και προς το Νομό Καρδίτσας και ιδιαίτερα στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, που τραβά συνήθως όλα τα βλέμματα. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων της Λίμνης κ. Γιάννη Βασιλάκο η πληρότητα μέχρι αυτή τη στγιγμή στα ξενοδοχεία της περιοχής αγγίζει το 70%, αφίξεις οι οποίες θα ξεκινήσουν από το απόγευμα. Ωστόσο ευχήθηκε να υπάρξουν επισκέπτες οι οποίοι δεν θα έχουν κάνει κρατήσεις από πριν και θα έρθουν στην περιοχή την τελευταία στιγμή για να περάσουν ευχάριστα τις γιορτές του Πάσχα. Όπως σημείωσε ο ίδιος, τα σπίτια στα χωριά έχουν ήδη γεμίσει, ενώ οι επιχειρήσεις της περιοχής είναι καλά προετοιμασμένες να υποδεχθούν και να ευχαριστήσουν και τον πιο δύσκολο επισκέπτη.

 

Ο καιρός

 

 

Με ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες θα ψήσουμε την Κυριακή τον οβελία μας. Σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για το Νομό μας, η θερμοκρασία την Κυριακή του Πάσχα θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ αύριο Μ. Σάββατο η υψηλότερη τιμή της θα είναι οι 33 βαθμοί. Οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και την ερχόμενη εβδομάδα.

Προηγούμενο άρθρο Με θεία κατάνυξη ο στολισμός των Επιταφίων
Επόμενο άρθρο ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΜΗΝΥΜΑ