Ειδήσεις

Ευχές και δώρα για τα παιδιά Συλλόγων με Ειδικές Ανάγκες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Ολόκληρο μια αγκαλιά για τα παιδιά έγινε το κτήριο της Π.Ε Καρδίτσας, έστω κι αν τα ίδια δεν ήταν εκεί. Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του COVID -19, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος υποδέχτηκε εκπροσώπους Συλλόγων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και  συγκεκριμένα τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων  και Κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες και των ειδικών σχολείων κ. Κων/νο Κατσάρα, τον  πρόεδρο του Κέντρου ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων φίλων και ατόμων με αυτισμό Δυτικής Θεσσαλίας κα Μαλαματένια Μπουραζάνη και την βρεφοκόμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Κ κα Χριστίνα Γεωργοπούλου.

‘’ Μακάρι να μπορούσαμε σήμερα να συναντήσουμε όλα τα παιδιά, όμως λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας επιλέξαμε έναν πιο ασφαλή τρόπο, να επικοινωνήσουμε μαζί τους’’ τόνισε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης. ‘’ Τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές των γιορτών. Δώρα, παιχνίδια, γλυκίσματα και αγκαλιές, ζωγραφίζουν λαμπερά χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα που να συγκρίνεται με το χαμόγελο ενός παιδιού. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παιδιά που έχουν ιδιαίτερες δεξιότητες και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Αλλά και για τους μικρούς μας φίλους που τις Άγιες αυτές Ημέρες βρίσκονται σ΄ένα κρεβάτι της Παιδιατρικής Κλινικής. Θέλω να τους μεταφέρετε την αγάπη μου και τις καλύτερες ευχές μου για τη νέα χρονιά. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας με το αδιάκοπο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και ως Π.Ε Καρδίτσας είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν οι σύλλογοι που εκπροσωπείτε, για την κοινωνική μέριμνα και φροντίδα αυτών των παιδιών. Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και ευτυχία’’.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω συλλόγων ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία και ανταπέδωσαν τις ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.

Και αφού γιορτές και παιχνίδια πάνε μαζί, παιχνίδια ήταν τα δώρα που έστειλε σε όλα τα παιδιά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.

Προηγούμενο άρθρο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Κώστα Τσιάρα
Επόμενο άρθρο Μήνυμα Δημάρχου Σοφάδων για το νέο έτος