Ειδήσεις

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους με 8μηνες συμβάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης


Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εργαζόμενους των οποίων ολοκληρώθηκε η  οκτάμηνη σύμβαση στην ΠΕ Καρδίτσας.

Ο κ Νούσιος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας τη συμβολή τους στην καθημερινή αντιμετώπιση προβλημάτων, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου καθώς κάλυψαν σημαντικά κενά με την παρουσία τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας τους ευχαρίστησε προσωπικά, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την απόδοσή τους σημειώνοντας παράλληλα ότι ο πολίτης δεν κοιτάζει πόσοι είναι οι εργαζόμενοι, αλλά το αποτέλεσμα που παράγεται. Για την ΠΕ Καρδίτσας πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα θετικό!

Επεσήμανε πως μακάρι να είχε τη δυνατότητα να κρατήσει τους εργαζόμενους, καθώς τα προβλήματα υποστελέχωσης που υπάρχουν είναι πολλά και σημαντικά αλλά αυτό είναι πέραν των δυνατοτήτων της Περιφέρειας.

Ο κ. Νούσιος εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η εμπειρία που αποκόμισαν  θα φανεί χρήσιμη στη συνέχεια και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη ζωή τους, να συνεχίσουν να μαζεύουν τίτλους και εμπειρίες για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του ΣΒΘΣΕ για το ζήτημα των κατεχόμενων ακινήτων του Δημοσίου
Επόμενο άρθρο Με τιμώμενη Περιφέρεια τη Θεσσαλία η 35η Έκθεση Philoxenia