Ειδήσεις

Ευχετήριες κάρτες από το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας


Οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας σε συνεργασία με τους μαθητές τους αποφάσισαν να ετοιμάσουν χριστουγεννιάτικες ευχετήριες κάρτες για τα σχολεία με τα οποία συνεργάζονται στα πλαίσια του νέου ευρωπαϊκού προγράμματος το οποίο ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2016.

karta3Ο τίτλος του προγράμματος είναι : A CALL FROM SCHOOLSFOR THE LESS DESTRUCTION LETS REDUCE THE CONSUMPTION. Όπως φαίνεται και από τον τίτλο, η καρδιά του προγράμματος και ο βασικός στόχος είναι το περιβάλλον, γι αυτό λοιπόν και αποφασίσαμε ότι αυτές οι κάρτες θα είναι εξολοκλήρου από ανακυκλώσιμα και οικολογικά υλικά. Αφού προμηθευτήκαμε την ανάλογη γραφική ύλη, με την βοήθεια των συναδέλφων και των αγαπητών μαθητών μας δημιουργήσαμε τις κάρτες τις οποίες και ταχυδρομήσαμε στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα της Ευρώπης. Οι παρακάτω εικόνες απεικονίζουν κάποιες στιγμές από την προσπάθειά μας. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο !!!

Προηγούμενο άρθρο Ορκωμοσία 17 νέων αποφοίτων του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας: Ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού ενόψει των εορτών