Ειδήσεις

Ηλίας Χατζής: Όλα στο φως


Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο στις 25/5/2017, ένας συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος χρησιμοποίησε την φράση<<μάλλον  τα θέματα που τίθενται και δεν παίρνουμε απαντήσεις για αυτά, πρέπει να τα δημοσιοποιούμε στον τύπο μήπως και τυχόν πάρουμε κάποια απάντηση ήδοθείκάποια λύση>>. Εφαρμόζοντας λοιπόν τη ρήση τουσυναδέλφου δημοσιοποιώ τις ενέργειες του δημάρχου .

Η πρόσφατη επίσκεψη της υπεύθυνης αθλητισμού της Ν. Δημοκρατίας, έγινε η αιτία να αποκαλυφθούν οι στρεβλώσεις και η αδιαφάνεια, έννοιες, με τις οποίες προσπαθεί να διοικήσει τον δήμο μας ο κος Αλεξάκος. Φαίνεται ότι έτσι είχε μάθει να διοικεί ως Νομάρχης.

Ο κος Αλεξάκος, άγνωστογια ποιους λόγους, απέκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο έγγραφο- αίτηση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, με το οποίο ζητούνταν έκτασητουλάχιστον 30 στρεμμάτων, για να κατασκευασθεί ένα τεράστιο έργο για την πόλη και το νομό. Η υλοποίηση αυτού του έργου, το οποίο θα χρηματοδοτήσει η περιφερειακή διοίκηση Καρδίτσας, είναι προϋπολογισμού 1. 700.000,00 ευρώ. Δεσμευμένα στην περιφέρεια για την μελέτη είναι 40. 000 ευρώ, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν διατεθεί στην πολύπαθη αγορά της πόλης μας. Το έγγραφο αυτό έχει αριθ. Πρωτ. 1609/7-2-2017 του δήμου Καρδίτσας( έμαθα να διαμαρτύρομαι και να εκθέτω καταστάσεις πάντα με αποδείξεις)και δεν γνωστοποιήθηκε ούτε στον πρόεδρο του δημ. Συμβουλίου κοΓιαννελο Κλεομένη και έτσι δεν κατέστη δυνατόν να τεθεί προς συζήτηση στο δημ. Συμβούλιο.

Ο κος Αλεξάκος, ισχυρίστηκε, ότι το αίτημα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, γιατίέτσι αποφάσισε ο ίδιος χωρίς να συζητήσει καν με τις άλλες δυνάμεις που εκπροσωπούν την τοπική κοινωνία. Αποφάσισε έτσι, ίσως, γιατί σαν πολιτικός, προέβλεψε ότι οι προτάσεις που θα έπεφταν στο τραπέζι, θα δυσαρεστούσαν φανατικούς του φίλους των οποίων τα συμφέροντα θίγονται.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημ. Συμβουλίου ο κος Αλεξακος, μετά την γνωστοποίηση του θέματος, αναγκάσθηκε να δεσμευτεί ότι στο αμέσως επόμενο συμβούλιο θα φέρει το θέμα προς συζήτηση και ίσως μάλιστα να έχει και πρόταση!!!!!.

Το έργο αυτό είναι τεράστιας σημασίας και θα δώσει πνοή, ανάπτυξη και διαφήμιση στην πόλη μας αφού το υπό κατασκευή ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟθα είναι τουλάχιστον εφάμιλλο της SKODA ΞΑΝΘΗ. Καλώ όλους τους Καρδιτσιώτες και ιδιαίτερα τους υγιείς φιλάθλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ να παρευρεθούν στη επόμενη συνεδρίαση του δημ. Συμβουλίου, όπου θα ακουσθούν τεκμηριωμένες απόψεις και ιδέες.. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που επιμελώς αποκρύπτονται. Σκόπιμο θα ήταν ο δήμαρχος να λειτουργεί με διαφάνεια.  Καλώ   τα ΜΜΕ, ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να αναδεικνύουν τα υπό συζήτηση θέματα..

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΟΔΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Προηγούμενο άρθρο Προσκυνηματική επίσκεψη από το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη 57χρονου φυγόποινου