Ειδήσεις

Ηλ. Χατζής: Ο δήμαρχος κ. Αλεξάκος Φώτης με επιμονή συγκαλύπτει το σκάνδαλο των αθλητικών εγκαταστάσεων


Στη συνεδρίαση του Δ. Σ. της 28-11-2017, για ακόμη μια φορά, ο Δήμαρχος κος Αλεξάκος Φώτιος αρνήθηκε να δεσμευτεί στα παρακάτω ερωτήματα μου που προκύπτουν από προηγούμενες δεσμεύσεις του( καταγραμμένες στα πρακτ. Του Δ. Σ).

  1. Από τον Νοέμβριο του 2015( ιστορικό Δ.Σ), Είναι σε εκκρεμότητα η λήψη απόφασης για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Νικολάου. Η αναβολή της λήψης απόφασης έγινε με πρόταση του ιδίου του κου Δημάρχου, για να υπάρξουν ολοκληρωμένες προτάσεις από την πλευρά της ΕΠΣΚ.
  2. Εδώ και ένα(1) χρόνο περίπου, είναι σε εκκρεμότητα η συγκρότηση της διαπαραταξιακής, η οποία αποφασίσθηκε( πάλι από τον ίδιο), για να εξετάσει το θέμα και να καταλήξει σε πόρισμα το οποίο θα είναι και δεσμευτικό για το Δ.Σ.

Η διαπαραταξιακήσυγκροτήθηκε μια φορά, αποφασίσθηκαν ορισμένες ενέργειεςοι οποίεςέγιναν, προσκομίσθηκαν καινούρια στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε στο Νομό μας. Ο κος Δήμαρχος αρνείται, με πείσμα, να συγκαλέσει την διαπαραταξιακή. Στην ερώτηση μου, πότε προτίθεται να αποφασίσειγια τα δύο εκκρεμούνταθέματααπαντώντας τα συνέδεσε με το προπονητικό κέντρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ότι περιμένει να καταλαγιάσουν τα πνεύματα. Όταν ευλόγως επέμεινα να πάρω απάντηση στα ερωτήματα μου δηλ.  να ορίσει, επιτέλους, τα εκκρεμούντα θέματα, αρνήθηκε να απαντήσει και είπεεπί λέξη ‘’νομίζω ότι έχει απαντηθεί το ερώτημα’’. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Μετά από όλα αυτά προκύπτουν τα ερωτήματα.

Α. γιατί ο κος Δήμαρχος αρνείται να προβεί στις ενέργειες που ο ίδιος δεσμεύτηκε?

Β.Γιατί ο κος Δήμαρχοςσυγκαλύπτει το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε στην περιοχή μας στο χώρο του αθλητισμού? Τι κρύβεται πίσω από αυτή τη συγκάλυψη?

Αλήθεια για ακόμη μια φορά. Ποιος διοικεί αυτή την πόλη!!!

 

ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο 9ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου
Επόμενο άρθρο Συλλαλητήριο με τρακτέρ στις 14 Δεκεμβρίου στην Καρδίτσα