Ειδήσεις

Ημέρα καριέρας των μαθητών της ειδικότητας Κομμωτικής Τέχνης της ΕΠΑ.Σ


Στο αμφιθέατρο της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε “Ημέρα Καριέρας της ειδικότητας  Κομμωτικής Τέχνης”, με τη συμμετοχή του Συλλόγου Κομμωτών Ν. Καρδίτσας, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα και συνέστησε κριτική επιτροπή για την αξιολόγηση των δημιουργιών των μαθητών. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τον κ. Ηλία Γκιούρη, πρόεδρο του Συλλόγου, την κ. Σοφία Τσαβαλιά, γραμματέα του Συλλόγου Κομμωτών Καρδίτσας, τον κ. Βαλάντη Καραίσκο, την κ. Ρούλα Ανδρέου, την κ. Ρούλα Κατσίκα και την κ. Ειρήνη Μπολτσή, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Οι μαθητές της ΕΠΑ.Σ παρουσίασαν τις όμορφες δημιουργίες τους που επιμελήθηκαν οι ίδιοι, με την βοήθεια των καθηγητών τους κ. κ. Σοφία Δίπλα και Ελένη Παπαλίτσα και εντυπωσίασαν.

Ο διαγωνισμός περιελάμβανε χτενίσματα βραδινά και θεατρικά σε εκπαιδευτικές κούκλες – αντρικό κούρεμα μαθητών-βραδινά χτενίσματα των μαθητριών. Οι μαθητές/ριες βραβεύτηκαν με σχολικά ενθύμια για τις δημιουργίες τους και όλοι έλαβαν σχολικά ενθύμια για τη συμμετοχή τους.

Ταυτόχρονα οι παρευρισκόμενοι, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, γονείς αλλά και μαθητές ενημερώθηκαν για το σύστημα της μαθητείας και για τις ειδικότητες που πρόκειται να λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2019-2020, οι οποίες είναι: 1)Τεχνιτών Ηλεκτρολογικών Εργασιών, 2)Κομμωτικής Τέχνης, 3)Τεχνιτών Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου, 4)Υπαλλήλων Διοικητικών Καθηκόντων, 5)Βοηθών Φαρμακείου και 6)Τεχνιτών Μεταλλικών Κατασκευών.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες σε καλλιέργειες με μηλοειδή
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας: Όλοι μαζί περπατάμε για τον καρκίνο