Ειδήσεις

Ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τον Κλεισθένη


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 23/11/2018 η ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Εγκριτος group-συνεργασια Α.Ε. με θέμα «Ο Ν. 4555/2018 Πρόγραμμα Κλεισθένης Ι και η εφαρμογή του».

Την ημερίδα παρακολούθησαν αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων και των Νομικών Προσώπων όλων των Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στις αλλαγές που προκύπτουν από την εφαρμογή του Ν. 4555/2018 ειδικά σε θέματα λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης των Ο.Τ.Α. και των Νομικών Προσώπων τους.

Ο εισηγητής κ. Παζαρλόγλου Αθανάσιος, Οικονομολόγος-Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου αποσαφήνισε ασάφειες και ερωτήματα που προκύπτουν με την πρόσφατη εφαρμογή του Νόμου και στην συνέχεια υπήρξε ανοιχτή συζήτηση με τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Για την Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας, η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί συνέχεια των προσπάθειών της για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και κατάρτιση του δυναμικού της Α/θμιας Τ.Α.

Προηγούμενο άρθρο ΕΝΠΕ: Στον προληπτικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι δαπάνες των Περιφερειών
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων