«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν έχει ανάγκη από προστάτες»


«Έκπληξη και αγανάκτηση έχει σκορπίσει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Καρδίτσας, η επιστολή σε ιστολίδα του Καρδιτσιώτη δημοσιογράφου Δημήτρη Μαλισιώβα.
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος παρουσιάζεται εντελώς ξαφνικά ως προστάτης της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, εξαπολύοντας ένα κατάπτυστο λιβελογράφημα κατά της διοίκησης. Οι ανακρίβειες και η παραπληροφόρηση στη δεδομένη χρονική στιγμή προκαλούν ερωτηματικά, καθώς ο κ. Μαλισιώβας προσπαθεί να ρίξει λάσπη στην παρούσα διοίκηση, παρουσιάζοντας τον εαυτό του και ένα μέλος του Δ.Σ. ως προστάτες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
Οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως η Διοίκηση της ΠΑΕ κινήθηκε ταχύτατα προς όλες τις κατευθύνσεις και βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση. Σε καμιά περίπτωση δεν έχει ανάγκη από προστάτες τύπου Μαλισιώβα, ο οποίος μετά όσα γράφει στην επιστολή του αποδεικνύεται άσχετος και «ξένος» με όσα αφορούν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Ο κ. Μαλισιώβας κάνει κριτική…καφενείου αφού πληροφορήθηκε τα όσα συμβαίνουν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ από όλους τους άλλους, απαξιώνοντας το Δ.Σ. της ΠΑΕ από το οποίο θα μπορούσε να έχει, αν το επιθυμούσε τη σωστή πληροφόρηση.
Περιμέναμε από τον κ. Μαλισιώβα, ως δημοσιογράφος των Αθηνών, με τις διασυνδέσεις που πιθανόν έχει, να βοηθήσει στη σωστή κατεύθυνση και όχι να δημιουργεί προβλήματα άνευ λόγου.
– Τέλος, αν ο ίδιος η οποιοσδήποτε άλλος νομίζει πως μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ας έρθει να ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ και ας αφήσει την υψηλή και ανεύθυνη κριτική.Εκ της διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο Διαγωνισμός καλαθιού στην Ιτέα!
Επόμενο άρθρο Τελευταίος αγώνας εντός έδρας για την ομάδα του Μουζακίου