Τελευταίος αγώνας εντός έδρας για την ομάδα του Μουζακίου


 Την Κυριακή 17-4-2011 και ώρα 5:00μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Μουζακίου η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα του Αγρότη Λιανοκλαδίου. Ο αγώνας αυτός είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

 Η περίοδος 2010-11 ξεκίνησε για την Α.Ε. Μουζακίου με τους καλύτερους οιωνούς, με την συνέχεια όμως να μην είναι το ίδιο ανάλογη. Κυριότερη αιτία γι’ αυτό ήταν η ατυχία αφού η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από σωρεία συνεχόμενων και σοβαρών τραυματισμών. Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ποδοσφαιριστές μας.

          Παρ’ όλες όμως τις αντιξοότητες και μένοντας μακριά από κάθε είδους «συμμαχίες» και «συνεργασίες», η ομάδα μας έφτασε δυο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος να κρατάει την τύχη της στα χέρια της, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις αγωνιστικές δυνάμεις της.

Με νίκη την Κυριακή η ομάδα μας εξασφαλίζει την παραμονή της στο Περιφερειακό πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των υπολοίπων αναμετρήσεων και των αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής.

          Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε την Κυριακή όλο το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας να πανηγυρίσουμε την παραμονή της ομάδας μας και ταυτόχρονα να ανταμείψουμε με το χειροκρότημα μας τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την πραγματικά τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά.

          Σας περιμένουμε στο γήπεδο.

Με τιμή

 

Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθρο «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν έχει ανάγκη από προστάτες»
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Εμπαιγμός από την Υπουργό Παιδείας η συνάντηση για τη συγχώνευση και το κλείσιμο των σχολείων»