Ειδήσεις

Η αναζήτηση του χαμένου ονείρου στο Μαγεμένο Δάσος


Ένα θεατρικό παιχνίδι παίχτηκε στο Παυσίλυπο σ’ ένα ζεστό και γιορτινό περιβάλλον, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καρδίτσας, οργανωμένο απ’ την παιδαγωγό θεάτρου Σινάνη Σύλβια.

Τα παιδιά διασχίζοντας το μαγεμένο δάσος διαπιστώνουν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει στο μαγεμένο δάσος Η μήτερα φύση ζωντανεύει κι ενώ όλα τα πλάσματα της φύσης ζουν σ’ένα περιβάλλον απόλυτης αρμονίας,το μαγικό αστέρι θα διαταράξει την πολυπόθητη ισορροπία. Η νεράιδα του δέντρου μεταμορφώνει τον Χιονάνθρωπο σε άνθρωπο και η αγάπη πλημμυρίζει στις ψυχές όλων. Οι υφαντές των ονείρων υφαίνουν αόρατα στημόνια σε κόσμους μαγικούς και η νύχτα ζητά από το φεγγάρι να έρθει η αγάπη κι η ειρήνη στον κόσμο.

Τα Χριστούγεννα είναι έκφραση αγάπης. Η ανιδιοτελής προσφορά μ’ ένα χαμόγελο, μια παρουσία, μια παροχή συναισθηματικών αγαθών στο συνάνθρωπο.

Τα παιδιά απελευθέρωσαν τη φαντασία τους, ένιωσαν με όλες τις αισθήσεις τους τις γιορτές, βρήκαν τον Άγιο Βασίλη στο παιχνίδι και στις καρδιές τους. Τέλος ζωγράφισαν το ταξίδι των αναμνήσεων-αισθήσεων στη χώρα της Χαράς και δόθηκε έμφαση στις αληθινές αξίες.

Στα σκηνικά βοήθησε η ζωγράφος Μακρή Μάρθα. Συμμετείχαν οι: Καλπάκη Α., Σταθακάρου Ε., Σφαιροπούλου Ζ., Τζελέσι Α., Μαρκαντώνη Κ., Σένκα Ε., Τάντου Φ. Αφηγήτρια η Ρουμελιώτη Βανέσα.

 

Προηγούμενο άρθρο Λειτουργία Κτηνιατρικών Γραφείων το Σάββατο 21/12 & την Κυριακή 22/12/2019
Επόμενο άρθρο Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας