Ειδήσεις

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με το Σύλλογο Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας


Σειρά αιτημάτων αλλά και τα καίρια προβλήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ανέδειξε στη συνάντησή του με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας.

Ο κ. Νούσιος ενημερώθηκε διεξοδικά για τα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο, εκφράζοντας το έντονο ενδιαφέρον του για επίλυσή τους, προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του.

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου απαρτίστηκε από την Πρόεδρο κα Μαρίνα Τέτσιου, την Αντιπρόεδρο κα Ειρήνη Φιλίππου, τη Γραμματέα κα Ιωάννα Χατζή και τα μέλη κ.κ. Δημήτρη Αντωνίου και Δημήτρη Κοτσαρίδη και ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την έλλειψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού, την υπολειτουργίατης παιδιατρικής κλινικής, τη μη επαρκή ετήσια χρηματοδότηση αλλά και την ανάγκη επισκευών, ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων.

Αναδείχτηκε δε, το θέμα της επαναλειτουργίας του φυσικοθεραπευτηρίου και η προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού όπου απαιτείται.

Από την πλευρά του, ο κ. Νούσιος εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο των εργαζομένων, τονίζοντας ότι μετά την τοποθέτηση των νέων διοικητών επίκειται η άμεση συνεργασία και πρόκριση απαραίτητων ενεργειών για να επιλυθούν τα θέματα προς όφελος της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Καρδίτσας.

Ταυτόχρονα ο Αντιπεριφεριάρχης Καρδίτσας αναφέρθηκε στην πρόσφατη διάθεση 1 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προμήθεια 13 ασθενοφόρων και Κινητών Μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην περιοχή, επισημαίνοντας τη διαρκή προσπάθεια της Αιρετής Περιφέρειας για εκσυγχρονισμό της δημόσιας υγείας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η αναζήτηση του χαμένου ονείρου στο Μαγεμένο Δάσος
Επόμενο άρθρο Χορηγία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στους Ορίζοντες