Η ανακύκλωση γίνεται παιχνίδι!


Παιχνίδι έγινε η ανακύκλωση για τους εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης που συμμετείχαν στην ψυχαγωγική και ενημερωτική- εκπαιδευτική δράση “Το λούνα παρκ της Ανακύκλωσης” που διοργάνωσαν την Πέμπτη 19/12, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς τους και με την καθοδήγηση εμψυχωτριών έπαιξαν διασκεδαστικά παιχνίδια που προωθούσαν το μήνυμα της ανακύκλωσης και ενημερώθηκαν για τα ανακυκλώσιμα υλικά.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελ. Αγραφιώτου και Ουρ. Σούφλα, καθώς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας κ. Δημ. Κανούτα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

 

Παρασκευή 20/12/2013

7.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας με συμμετοχή των χορωδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου (υπεύθυνη κα. Ελένη Πρίτσα), του 4ου Δημοτικού Σχολείου (υπεύθυνη κα. Ρίτσα Τσουκαλά) και του 5ου Δημοτικού Σχολείου (υπεύθυνη κα.Όλγα Νταλαγιώργου).

Παράλληλες εκδηλώσεις

11.30 π.μ. Ποδοσφαιρικός Αγώνας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο μεταξύ του ΚΕΣΝ και ΣΕΑΝ Καρδίτσας, για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου και του Σπιτιού της Αγάπης στην Καρδίτσα.

18.00 μ.μ. Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Γιολδάση, Παυσιλύπου και Προδρόμου, θα πραγματοποιήσουν την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή τους στο χώρο τους.

Σάββατο 21/12/2013

11.00 π.μ. “Το μικρό μπλέ και το μικρό κίτρινο”. Ανάγνωση παραμυθιού – Θεατρικό δρώμενο και Χριστουγεννιάτικες κατασκευές για τα παιδιά από τις παιδικές βιβλιοθήκες του ΔΟΠΑΚ.

13.00 μ.μ.- 15.00 μ.μ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών με αναπηρία του Νομού Καρδίτσας.

16.00 μ.μ. – 18.00 μ.μ. Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Αρτεσιανού – Θεατρική παράσταση “Κάθε Μέρα Χριστούγεννα” – Χορωδία με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Καρδιτσομάγουλας – Θεατρική παράσταση “Ο Άη Βασίλης των Χριστουγέννων”.

19.00 μ.μ. Πολυφωνικό Ωδείο Καρδίτσας, Παιδική Χορωδία και Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του κου Ηλία Παππά με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθρο Σταδιακή μείωση της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας για το μέλλον ζητά ο Σπ. Ταλιαδούρος
Επόμενο άρθρο Συγκέντρωση των λαικών δυνάμεων Καρδίτσας για την κατάργηση των διοδίων