Η Γέφυρα Προδρόμου (Αγίας Τριάδας) δεν θα κατασκευαστεί!


Απάντηση σε Ερώτηση του Βουλευτή Ντίνου Ρόβλια:

Με επανειλημμένες Ερωτήσεις του στη Βουλή, ο Βουλευτής του Νομού μας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας ζητούσε απάντηση από τον Υπουργό Εσωτερικών για το θέμα της αδικαιολόγητης καθυστέρησης κατασκευής της γέφυρας Προδρόμου στον ποταμό Καλέντζη (γέφυρα Αγίας Τριάδας).

Ως γνωστόν, η γέφυρα αυτή κοντεύει να γίνει «το γεφύρι της Άρτας» για την περιοχή και οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις του κυβερνητικού μηχανισμού στην κατασκευή της δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στους αγρότες και επιβαρύνουν την ΕΟ Καρδίτσας-Αθηνών με πολλά βραδυκίνητα αγροτικά μηχανήματα, που υποχρεώνονται να μετακινηθούν μέσω αυτής, αυξάνοντας τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων.

Στην απάντησή του με ημερομηνία 8-1-2009 ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκος, ενημερώνει τον κ. Ρόβλια για αδυναμία κατασκευής της νέας γέφυρας λόγω άρσης της απαλλοτρίωσης (!) και καταλήγει με την … υπόσχεση ότι «η Δ/νση Δημοσίων Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εξετάζει την αποκατάσταση του υπάρχοντος οδοστρώματος με σύνταξη νέας μελέτης».

«Πρόκειται για ένα ακόμη… “μη έργο” μιας “μη υπαρκτής” κυβέρνησης. Θύματα της ανεπάρκειάς της είναι και πάλι οι πολίτες της Καρδίτσας» δήλωσε ο κ. Ρόβλιας.

Προηγούμενο άρθρο Λίγα λόγια για το Λεοντίτο και την ιστορία του τόπου
Επόμενο άρθρο Οι Βολιώτες διεκδικούν νομική σχολή! Εμείς τι διεκδικούμε;