Ειδήσεις

Η γιορτή του 6ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας


Γιορτινά τραγούδια πλημμύρισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Δημοτικού σχολείου Καρδίτσας, το πρωί της Παρασκευής στις 23 του Δεκέμβρη. Τραγούδια για το Θείο θαύμα, τραγούδια που σκόρπισαν τη χαρά, αλλά και την ίδια στιγμή προβλημάτισαν για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που δεν είναι άλλο από την αγάπη και την παγκόσμια ειρήνη. Τραγούδια που έκαναν την ελπίδα να συνεχίσει να σιγοκαίει στις καρδιές μικρών και μεγάλων και που ερμήνευσαν μοναδικά οι  μαθητές των δυο τμημάτων της Γ΄ τάξης.

Τα ίδια παιδιά, υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, της κυρίας Κουτρουμάνου Μαρίας και Διάκου Νικόλαου, απέδωσαν με χιούμορ κι ενθουσιασμό τα σχετικά θεατρικά σκετσάκια.

Όλοι ωστόσο οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν και μια υπέροχη έκπληξη στο τέλος της γιορτής, όταν τη σκυτάλη από την εκπαιδευτικό μουσικής κυρία Σόνια Κοζιού παρέλαβε η Μπαντίνα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας, το γνωστό σχήμα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Άγγελου Παλαπέλα. Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από τους ήχους των πνευστών, ενώ για μια ακόμα φορά δόθηκε η ευκαιρία για μια θαυμάσια συνεργασία ανάμεσα στα δύο σχολεία.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Κάλαντα και ευχές στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο