Ειδήσεις

Η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου έκοψε την πίτα της


Την Κυριακή 28/1/18 στο κέντρο <<Έναστρον>> η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για τις δομές Βοήθεια στο Σπίτι, Δημοτικό Ωδείο, ΚΔΑΠ και Καλλιτεχνικό Εργαστήρι. Στην κοπή πίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, οι αντιδήμαρχοι κ. Α.Πάντος, Γ. Παναγόπουλος και Θ. Καλλιώρας, ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Δ. Τσιούμας, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ε. Ρούσα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ε. Τσιούφη, Γ. Φούντας και Ε. Γκινής, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουζακίου κ. Ν. Πούπης, οι σύμβουλοι του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Λαλιώτης και Κωστόπουλος, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Δημ. Φραγκόπουλος. Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν και πρόεδροι συλλόγων του δήμου μας.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα Τσιρογιάννη Φανή, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, αναφέρθηκε σε κάθε δομή χωριστά, ανέπτυξε το έργο και τις δραστηριότητες της καθεμιάς και ευχαρίστησε και τους 30 εργαζόμενους για την προσπάθειά τους, την καλή συνεργασία τους και το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνουν για να αναδείξουν τις δομές τους και κατά συνέπεια και το ρόλο της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος κ.  Κωτσός Γεώργιος τόνισε ότι ΔΗΚΕΔΗΜ αποτελεί το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου και αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο που αυτή επιτελεί στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι συνδημότες μας είτε με τη διανομή τροφίμων και φρούτων, με τη συγκέντρωση ρούχων, παιχνιδιών και βιβλίων για τις άπορες οικογένειες,  με την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με τα χαμηλά δίδακτρα που διατηρούμε στο Δημοτικό Ωδείο έτσι ώστε όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στην μουσική τους επιμόρφωση. Αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε πρωτοβουλίες που παίρνουν κατά καιρούς συλλογικοί και θεσμικοί φορείς όπως η Πυροσβεστική, η Ελληνική Αστυνομία, ο αθλητικός σύλλογος «Πασιαλής» οι οποίοι μαζεύουν τρόφιμα και τα παραδίδουν στη ΔΗΚΕΔΗΜ για να τα διανείμει σε άπορους συνανθρώπους μας. Αφού τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, παρότρυνε και τους άλλους συλλόγους να αναλάβουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

 

Προηγούμενο άρθρο Πανελλήνια διάκριση μαθητών του 1ου ΓΕΛ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αίτημα για παράταση αιτήσεων στο πλαίσιο του ΠΑΑΑ