Ειδήσεις

Η Δυνατή Καρδίτσα εγκαινίασε το εκλογικό της κέντρο


Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, το εκλογικό κέντρο της Δυνατής Καρδίτσας με επικεφαλής τον Κώστα Παπαλό. Στην ομιλία του, ο κ. Παπαλός ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Είμαστε εδώ για όλες και όλους εσάς που θέλετε να έρχεστε σε επαφή μαζί μας.

Είμαστε εδώ για να αποκτήσουμε μια αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας.

Σας περιμένουμε να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες του συνδυασμού μας, τις απόψεις, τις ιδέες, και τις επιδιώξεις μας.

Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τις προτάσεις σας.

Το Εκλογικό Κέντρο μας είναι ένας χώρος μέσα στον οποίο θέλουμε να συνυπάρξουμε στη βάση του εθελοντισμού με όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες οι οποίοι συμμερίζονται τις αναζητήσεις μας και την βαθύτερη διάθεσή μας για έναν Δήμο της αειφόρου ανάπτυξης και του πολιτισμού!

Για μία πραγματικά «Δυνατή Καρδίτσα» που έχει ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του, τις δικές σας ανάγκες, αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε χρόνο την πάντα φιλόξενη πόλη μας, τα όμορφα και γραφικά χωριά μας.

Μία στιβαρή αγκαλιά θέλουμε να είναι ο Δήμος μας. Μία στιβαρή αγκαλιά που ενώνει, που κλείνει μέσα της, ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, προκαταλήψεις και προσεγγίσεις, όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας και τους βοηθάει με όρους αντικειμενικότητας, δικαιοσύνης και ελευθερίας να πραγματώσουν τα όνειρά τους.

Ο Δήμος μας θέλουμε να είναι το σπίτι του κάθε δημότη, το σπίτι που όλοι μας αγαπάμε, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το τελευταίο καταφύγιο που θα μας συνδράμει στην αντιμετώπιση των μικρών, η μεγάλων προβλημάτων και στην άρση των αδικιών.

Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι η ενότητα στόχων και επιδιώξεων είναι η βασικότερη, πρώτιστη και αναγκαία προϋπόθεση για να βαδίσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ανάπτυξης , της ευημερίας και της προόδου».

Προηγούμενο άρθρο Η ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Αθανασίου πατριάρχου Αλεξανδρείας
Επόμενο άρθρο Διαμαρτυρία φορέων της Καρδίτσας για τα προβλήματα στην υγεία