Η εξοικονόμηση Ενέργειας βελτιώνει το επίπεδο διαβίωσης


 Η Εξοικονόμηση της Ενέργειας ταυτίζεται με την έννοια της ορθολογικής και αποδοτικής χρήσης αυτής, βελτιώνει και δεν μειώνει το επίπεδο διαβίωσης.
Τέλος, είναι η ενέργεια που δεν σπαταλάτε, δεν καταναλώνεται και που κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να παραχθεί

 Οι κατοικίες στη χώρα μας αντιπροσωπεύουν το 32% της συνολικής τελικής ζήτησης ενέργειας. Στα νοικοκυριά μονό για θέρμανση καταναλώνετε το 60% της τελικής συνολικής ενέργειας. Σε συνδυασμό με τη ραγδαία αύξηση της τιμής του πετρελαίου και την εξίσωση του με την τιμή του πετρελαίου κίνησης γίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη για μείωση των ενεργειακών αναγκών στα κτίρια.

Η εταιρία MONOTIKI- ΣΤΕΛΙΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΕΒΕ στα πλαίσια της ενημέρωσης τόσο των Ιδιωτών, Μηχανικών, Ενεργειακών Επιθεωρητών, Τεχνικών Εταιριών και Δημοσίων Υπηρεσιών για τις εξελίξεις στα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, συστημάτων θερμομόνωσης, υγρομόνωσης και ανακαίνισης κατοικιών σε συνεργασία με τα υλικά του κορυφαίου Ομίλου στην Ευρώπη KNAUF συνεχίζει τον κύκλο σεμιναρίων με ζωντανές παρουσιάσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρίας που βρίσκονται στην Καρδίτσα, Λάρισα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον του Τεχνικού κόσμου καθώς και των ιδιωτών που μέχρι τώρα έχουν παρευρεθεί στις παρουσιάσεις της εταιρείας, μας επιβάλλει τη συνέχιση των σεμιναρίων με ζωντανές παρουσιάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα της εταιρίας μας για δήλωση συμμετοχής.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ) έχοντας δίπλα σας το σωστό συνεργάτη στην μελέτη για την επίλυση των λεπτομερειών και τη σωστή επιλογή του συστήματος δόμησης παρουσιάστηκε το πώς γίνεται το σπίτι σας όμορφο, λειτουργικό και φιλικό στο περιβάλλον καθώς επίσης και λιγότερο ενεργοβόρο πληρώνοντας το μικρότερο δυνατό κόστος για θέρμανση και ψύξη.. Επιπλέον, έγινε εκτενής παρουσίαση των συστήματα της εταιρίας KNAUF, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της εταιρίας μας, τόσο για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης από το στέλεχος της KNAUF τον κύριο Σακαβό Αχιλλέα όσο και της εσωτερικής θερμομόνωσης από τον κύριο Σαμαρά Βασίλη υπεύθυνο του υποκαταστήματος μας στην Λάρισα, καθώς επίσης το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ` οίκων από την κυρία Βλάχου Εβίτα και τέλος τα συστήματα που αφορούν τα πράσινα δώματα και συστήματα ψυχρών υλικών από τον κύριο Βλάχο Στέλιο.

 Για ακόμη μια φορά η αναφορά σε θέματα ανάπτυξης αγοράς και η προοπτική νέων ευκαιριών που θα εμφανιστούν στο χώρο της οικοδομικής δραστηριότητας  σχολιάστηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.

Προηγούμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Να συμπεριληφθεί ο Δήμος Μουζακίου Καρδίτσας στους οφειλέτες του Δημοσίου των οποίων θα διαγραφούν τα χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο»
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση παραγωγών του Δ. Σοφάδων που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις