Ειδήσεις

Η εορτή των Αγίων Τριών Ιεραρχών στην Καρδίτσα


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019, επί τη συνάξει των Αγίων Τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγόριου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστατών της Ελληνικής Παιδείας, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Ελλογιμοτάτη κ. Δήμητρα Κούκουρα, Καθηγήτρια Ομιλητικής του Tμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Οι τρεις Ιεράρχες και η πρόσληψη του μηνύματος του Ευαγγελίου».

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας δεξιώθηκε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και φροντιστές εκπαιδευτικούς, προκειμένου να τους τιμήσει και να τους ευχαριστήσει για το έργο το οποίο επιτελούν, καθώς και τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς μας για το έργο που επιτέλεσαν, για την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, στο χώρο του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου.

Την δεξίωση πλαισίωσε η Χορωδία των Κατηχητικών Συναντήσεων της Ιεράς μας Μητροπόλεως υπό τη Διεύθυνση του κ. Άγγελου Παλαπέλα.

 

Προηγούμενο άρθρο Με 2.000 λαμπτήρες LED αλλάζει ο φωτισμός της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αλλάζει η εικόνα της εισόδου της Καρδίτσας