Ειδήσεις

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ –ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ και στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας


Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ανακοινώνει την τροποποίηση του καταστατικού της σε συνέχεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της. Οι μέτοχοι της εταιρείας ενέκριναν την επέκταση του σκοπού της και τη δραστηριοποίησή της την αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για την κάλυψη όλων των ενεργειακών αναγκών – οικιακών και επαγγελματικών-μέσω νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ συνεχίζει σταθερά από το 2000, προμηθεύοντας φυσικό αέριο σε περισσότερα από 340.000 νοικοκυριά και 8.000επιχειρήσεις, επιτυγχάνοντας διείσδυση μεγαλύτερη του 56% στις περιοχές που εξυπηρετεί.

Οι πελάτες της ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, εκτός της σημαντικής εξοικονόμησης που επιτυγχάνουν σήμερα με το φυσικό αέριο, καθώς παραμένει με διαφορά ο πιοοικονομικός τρόπος θέρμανσης, σύντομα θα απολαμβάνουν και μια σειρά από αναβαθμισμένες υπηρεσίες και στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας, πάντα με γνώμονα τις δικές τους ανάγκες.

 

Από το 2018, με το άνοιγμα της αγοράς της ενέργειας, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, θα μπορούν να επωφεληθούν από  τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας για ακόμη περισσότερη οικονομία και με την αξιοπιστία που προσφέρει η εταιρεία ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή επιστολή Π. Χαρίτου για άμεση χρηματοδότηση του Δ. Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Με τον Υπουργό Εσωτερικών συναντάται ο πρόεδρος Κ. Αγοραστός και το ΔΣ της ΕΝΠΕ