Ειδήσεις

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας της Θεσσαλίας στο Αστυνομικό Μουσείο


Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας συνοδευόμενος από τους Διευθυντές Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχο κ. Βασίλειο Καραπιπέρη, Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Γατσούνια, Μαγνησίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Βασίλειο Μαρκογιαννάκη και Τρικάλων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Σπηλιόπουλο πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αστυνομικό μας Μουσείο, μετά από σύσκεψή τους στην ενταύθα Διεύθυνση Αστυνομίας.

Ο ιδρυτής του Μουσείου κ. Δημήτριος Καλλιαντζής και η Γενική Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής αυτού κ. Ελένη Αντωνίου υποδέχθηκαν τους ανωτέρω υψηλόβαθμους Αξιωματικούς και τους ξενάγησαν στους χώρους του Μουσείου, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουν τα πολλά ιστορικά μουσειακά εκθέματα μνήμης και αξίας, τα οποία έχουν σχέση με τα Σώματα της Ελληνικής Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων. Στους επισκέπτες μας παρουσιάστηκε μέρος του ιστορικού διατηρητέου αρχειακού υλικού, το οποίο πιστοποιεί και επιβεβαιώνει πτυχές της πολύχρονης ιστορικής πορείας των Σωμάτων. Επιπλέον, ενημερώθηκαν για την ενεργή συμμετοχή και την καθημερινή παρουσία του Μουσείου μας στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, καθώς και για την επισκεψιμότητα που παρουσιάζει, ζωντανή και διαδικτυακή. Ήδη, ο αριθμός των επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας ξεπέρασε τις 80.300.

Ο Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Δημήτριο Καλλιαντζή για την ενημέρωση, την ξενάγηση και την προσφορά των αναμνηστικών και ανταπέδωσε προσφέροντας μία καλαίσθητη εικόνα του αγίου Αχιλλίου πολιούχου και προστάτη Λάρισας, ως ενθύμιον διαρκές.

Προτού λήξει η συνάντηση, ο ίδιος και οι Διευθυντές Αστυνομίας κατέγραψαν τις εντυπώσεις τους στο τηρούμενο βιβλίο επισκεπτών.

Προηγούμενο άρθρο Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων για τα αιολικά
Επόμενο άρθρο Διεθνής Προβολή του ελληνικού Design από το ΤΕΙ