Η θεατρική παράσταση «Η Πολιτεία που πέτρωσε» στην Καρδίτσα


 Το Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας και το Εργαστήρι Θεατρικής Παιδείας του Δήμου Καρδίτσας στα πλαίσια του προγράμματος «Κυριακή στο Μουσείο» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. την διαδραστική θεατρική παράσταση «Η Πολιτεία που πέτρωσε» στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, περίπου είκοσι (20) στον αριθμό καλούνται να συμμετάσχουν σ΄ ένα θεατρικό παιχνίδι με ορισμένη πορεία δράσης, διάρκειας δύο ωρών και να ανασυστήσουν μια διαλυμένη πολιτεία, χρησιμοποιώντας χρώματα, πανιά, τραγούδια, ήχους και παιχνίδια. Απέναντι τους η μάγισσα Χουζούρω τους βάζει διαρκώς εμπόδια. Τα παιδιά, με τη βοήθεια των εμψυχωτών, θα προσπαθήσουν να τα ξεπεράσουν συνειδητοποιώντας, στο τέλος, ότι μπορείς να ξαναχτίσεις έναν καινούργιο κόσμο με μοναδικά και ουσιαστικά εφόδια τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και πάνω απ όλα τη συνεργασία και την αλληλεγγύη. Το δημιουργικό μας ταξίδι θα ολοκληρωθεί με ένα κυνήγι Θησαυρού στην Έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 24410 25219 κατά τις ώρες λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας 8:30 π. μ. – 15:00 μ. μ. (Ελένη Βέργου, Νάνσυ Κραχτοπούλου, Νεκταρία Αλεξίου, Δημήτρης Γιοβάνης).

Προηγούμενο άρθρο Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά - Ψηφίστηκε ο νέος προϋπολογισμός του δήμου Παλαμά για το 2012
Επόμενο άρθρο «Το πολιτικό αισθητήριο και οι «κόκκινες» γραμμές Σαμαρά είναι οι εγγυήσεις της εθνικής μας αξιοπρέπειας»