Ειδήσεις

Η Ιερά Μητρόπολη τιμά την εορτή των Αγίων τριών Ιεραρχών


Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, στην επιθυμία της να τιμήσει και να ευχαριστήσει του Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης για το έργο το οποίο επιτελούν, τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων και Φροντίστες Εκπαιδευτικούς, καθώς και τους συνταξιούχους Εκπαιδευτικούς μας για το έργο που επιτέλεσαν, για την μόρφωση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα τελεσθεί Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας επί τη ιερά μνήμη των Αγίων τριών Ιεραρχών, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Προστατών της ελληνικής Παιδείας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου στον Ιερό Ναό Αγίων Σοφίας, Ιω. Χρυσοστόμου και Σπυρίδωνος Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον κ. Μιχαήλ Μαριόραν, επίκουρον Καθηγητήν Ιστορικού Τομέα του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες απαντούν στο κατεπείγον πρόβλημα της εποχής μας: Η μεταναστευτική κρίση».

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ανήμερα της εορτής των Αγίων τριών Ιεραρχών, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρούσα στο ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης
Επόμενο άρθρο ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας: Που κρύβεται ο Αυγενάκης;