Η μουσική… βινυλίου είχε την τιμητική της στο Παυσίλυπο


 Ευχάριστες μουσικές βραδιές… βινυλίου διοργάνωσε η Διοίκηση της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α. από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου παράλληλα με την διεξαγωγή της 11ης Οικολογικής Γιορτής στο κεντρικό πάρκο της πόλης μας.

Ο DJ ALEX ανέλαβε αφιλοκερδώς να «παίξει» με τα ηλεκτρονικά πλατό της νοσταλγίας, τον ρόλο του ταξιδευτή στις αξέχαστες επιτυχίες των 80’s και 90’s με τις οποίες μεγάλωσαν γενιές Καρδιτσιωτών.

Οι δημότες που βρέθηκαν στην πλατεία του Αναψυκτηρίου όλο αυτό το διάστημα σίγουρα απόλαυσαν την ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, γεγονός που επιβεβαίωσε και η καθημερινή τους παρουσία στο πάρκο.

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης – διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου του Αναψυκτηρίου προκειμένου να υποδεχθεί τους συμπολίτες τον χειμώνα που έρχεται, με νέο ποιο ελκυστικό πρόσωπο και αρκετές νέες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκπλήξεις.  

Προηγούμενο άρθρο Αναντικατάστατος ο ρόλος του «ριζοσπάστη»
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Τη διατήρηση των κλινικών, των κλινών και των οργανικών θέσεων κάθε κατηγορίας εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας»